Győzelem az edzőmeccsen

Lejátszotta idei első edzőmérkőzését Herczeg András csapata. A Pallagon rendezett találkozón sima, 3-1-es győzelmet arattak kedvenceink.

0

dvsc-300x169 Győzelem az edzőmeccsen

Mieink a Nagy – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Bódi, Tőzsér, Filip, Varga – Könyves, Takács összeállításban kezdték a meccset. Az őszi szezon hajrájára bombaformába kerülő centerünk két ígéretes helyzetet is elpuskázott a játékrész során, melynek harmincadik percében Csősz, valamint az U17-es csapatból felhozott Bukta Csaba is lehetőséghez jutott. A gólszerzéshez Varga Kevinnek sem hiányzott sok, ám félidő végén eleresztett lökete a kapufán csattant.

A félidei 0-0 után a folytatás már eredményesebbnek bizonyult. Herczeg András ekkor új névsort küldött a gyepre, mely a következő volt: Szabados – Kuti, Mészáros, Újvárosi, Ferenczi – Bukta, Jovanovic, Csősz, Sós – Mengolo, Bíró. Hét perccel a kezdést követően Jovanovic lőtte ki a hosszú sarkot, a Sós Bence által kiharcolt, Ferenczi által értékesített büntető révén pedig már kettővel mentünk. Fiatal szélsőnk aztán maga is betalált: látványos mozdulattal, félfordulatból vette be Molnár kapuját. Az utolsó szó azonban a vendégeké volt, miután egy védelmi megingást Zádori használt ki.

Több érvényes találat már nem született, így a Loki sima és megérdemelt győzelmet aratott.