Győzelemmel rajtolt a DASE

Idegenben szerezte meg a három pontot a megye egyes bajnokság szezonnyitóján az agrár csapata.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-1-300x172 Győzelemmel rajtolt a DASE

Püspökladányban kezdte meg idei bajnoki szereplését Kovács Miklós együttese. Hatalmas hőségben került megrendezésre a mérkőzés, a DASE edzőjének dolgát az is nehezítette, hogy csak két játékos tudott leülni a kispadra. Kiegyenlített volt a mérkőzés, egyenlő erők küzdöttek a pályán, várható volt, nem lesz gólzáporos mérkőzés, egy találat fog dönteni a pontok sorsáról. Ezt a találatot Sina Taghipour 20-22 méterről leadott lövése után szerencsére egyetemi csapatunk szerezte. A fiúk végig fegyelmezetten játszottak, maximálisan betartották a taktikai utasításokat.

Szép volt srácok!

Püspökladány – DASE: 0:1 (0:1)

DASE: Molnár Benjámin, Kiss L., Rácz, Tornyai, Taghipour, Balogh, Varga (Hudák 75’), Reszler, Nagy B. (Hegedűs 84’), Nagy N., Molnár Bálint

Edző: Kovács Miklós

Gólszerző: Sina Taghipour 43’

Kovács Miklós: Nem játszottunk sziporkázóan, de erre valahol számítottunk, hiszen csak két cserével tudtunk kiállni erre a mérkőzésre, ráadásul egyikőjük se volt 100%-os állapotban, illetve a nagy hőséggel is meg kellett küzdenünk. Megvolt a taktikánk, amit a srácok jól meg is valósítottak a pályán, egy egyéni villanással megnyertük a találkozót. Egy szimpatikus, nagyon jó focit játszó Püspökladányt sikerült legyőznünk, gratulálok a csapatnak a három ponthoz.