Harminc perc alatt eldöntötte a mérkőzést U14-es csapatunk

Győzelmével újra a harmadik helyen áll a DLA.

0

u14-2-300x211 Harminc perc alatt eldöntötte a mérkőzést U14-es csapatunk

Remekül kezdett Fikker Ferenc együttese, már a második percben megszerezték a vezetést. A csapat jól játszott, szép támadásokat vezettek, csak a jó befejezés hiányzott. De még az első félidőben sikerült megduplázni az előnyt.

Fordulás után legfőképp a biztos védekezésre helyezték a hangsúly, jól zárták le a területeket, inkább kontrákra rendezkedtek be. Látszott, fáradnak a játékosok, de becsülettel küzdöttek és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

ETO FC Győr – DVSC-DLA: 0:2 (0:2)

DVSC-DLA: Kss K. (Lisztes 60’), Tóth B., Karmacsi, Virág, Fábián, Kiss B., Vajda (Harcsa 68’), Krajcsovics, Lázók, Széles (Csábi 43’), Lénárt

Edző: Dr. Fikker Ferenc

Gólszerzők: Kiss B. 2’, Lénárt 30’

Kiss_Balazs-205x300 Harminc perc alatt eldöntötte a mérkőzést U14-es csapatunk Lenart_Gabor-205x300 Harminc perc alatt eldöntötte a mérkőzést U14-es csapatunk

kFikker_Ferenc Harminc perc alatt eldöntötte a mérkőzést U14-es csapatunk Dr. Fikker Ferenc: Négy alapember hiányzott erről a találkozóról, de ez szerencsére nem okozott problémát. Jól kezdtük a mérkőzést, már a második percben előnybe kerültünk, amit még ebben a játékrészben tudtunk növelni. Voltak még helyzeteink, amik már kimaradtak, igaz, a Győrnek is volt gólszerzési lehetősége. Jól játszottunk, a játékosok nagyon akartak. A szünetben azt kértem a csapattól, figyeljenek még jobban a védekezésre, a megszerzett labdákból gyors támadásokat vezessenek. Azért meglátszott a srácokon a hosszú buszozás, érződött rajtuk a fáradtság, de nagyon elszántan küzdöttek. Nagyon értékes három pontot szereztünk, előreléptünk a harmadik helyre, jó lenne, ha ezt meg tudnánk tartani.