Háromból egy győzelem

A Racionet Honvéd otthonába látogattak vasárnap a DVSE utánpótlás csapatai az országos bajnokságokban.

0

vizipolo Háromból egy győzelemElsőként Kardos Sándor serdülő legénysége szállt medencébe a bajnoki pontokért a Tüzér utcai Uszodában. Az első két negyed után 4-4-es állással vonultak a nagyszünetre a csapatok. A harmadik negyed után egygólos előnybe került a Debrecen, de a végjátékban a hazaiak átvették a vezetést, amit már nem is engedtek ki a kezükből, így 12-10-re nyert a Honvéd.

Déltől az ifjúsági csapatok következtek. A kiegyenlített csatát hozó meccsnek csupán az első és a harmadik negyedét tudta megnyerni egy-egy góllal a hazai gárda, így végül 9-7-es győzelmet arattak fővárosiak.

Végül a gyermekbajnokságban vitézkedő alakulatok mérték össze tudásukat. Már az első nyolc percben egyértelművé tette a célját a DVSE, és 3 góllal elhúzott a házigazda csapattól, akik nem tudtak betalálni. A nagyszünetig egy gólt tudott ledolgozni a hátrányából a Honvéd, de az utolsó két negyedben jól őrizte előnyét Szabó Bence csapata. Végül 10-8-ra győzött a Debrecen, és ezzel a tizedik helyre lépett a bajnoki tabellán, megelőzve a Honvédot.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság A csoport 11. forduló:

Racionet Honvéd – DVSE              12-10 (4-2, 0-2, 3-4, 5-2)

DVSE: Vigh Tamás, Farkas Ádám (3), Oltean Sebastian Stefan (5), Krasznai Bendegúz Róbert (1), Szalatyán Ádám, Barta Tóbiás, Nagy Norbert Imre, Farkas Miklós (1), Tőzsér Dávid, Kardos Márton, Nagyházi Balázs, Ördögh Dénes, Lévai Balázs Márk, Hajdu Lajos Attila

Edző: Kardos Sándor

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság A csoport 11. forduló:

Racionet Honvéd – DVSE              9-7 (2-1, 3-3, 3-2, 1-1)

DVSE: Bíró Máté, Kovács Bence, Dienes Imre Balázs (1), Nagypál Sámuel, Katona Gábor (1), Farkas Miklós, Borsi János (1), Krasznai Bendegúz Róbert, Zsilák László (1), Kardos Márton, Turcsányi Ákos (1), Macsi Martin (1), Lévai Balázs Márk, Oltean Sebastian Stefan (1)

Edző: Miroslav Bajin

Fiú Gyermek Országos Bajnokság A csoport 11. forduló:

Racionet Honvéd – DVSE              8-10 (0-3, 3-2, 3-3, 2-2)

DVSE: Pataki Balázs, Csikortás Dominik, Mercs Dániel, Barta Tóbiás (1), Tőzsér Dávid (3), Nagy Norbert Imre (5), Balogh Benedek Márk, Kovács Máté, Nagy Benedek Máté, Vigh Gergő, Fedac Dominic Zsolt, Pataki Ábel, Kis Ferenc Ágoston (1), Rajna Benjámin

Edző: Szabó Bence