Háromból három

Nagy Róbert a 87. percben döntötte el a három pont sorsát, ezzel zsinórban harmadik győzelmét szerezte a DEAC.

0

                          42992863_1941519269275282_9155295512428019712_n-300x196 Háromból háromFotó: Papp Attila

Mérkőzés előtt azt írtuk, kötelező megszereznie a DEAC-nak a három pontot a Cigánd ellen, de általában ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Bár utólag kijelenthető, egyetemistáink saját maguknak tették nehézzé a mérkőzést, ha csak a helyzeteik felét kihasználják, simán nyerhettek volna 3-4 góllal. De az volt a legfontosabb, hogy meg van a három pont, Spitzmüller átadásából Nagy Róbert megszerezte a győzelmet jelentő találatot a 87. percben.

Győzelmének köszönhetően Sáfár László együttese feljebb lépett a táblázaton, egészen a 7. helyig, ha sikerül folytatniuk ezt a jó szériát, még az ötödik is meg lehet.

Szép volt srácok!

DEAC – Cigánd: 1:0 (0:0)

DEAC: Szabados, Kónya (Katona 66’), Kerekes (Patócs 63’), Spitzmüller, Máté, Bíró (Lénárt 66’), Balogh, Kiss L., Virág, Sidibe, Nagy R.

Edző: Sáfár László

Gólszerző: Nagy R. 87’

Sáfár László: Nem volt látványos mérkőzés, még jónak se nevezném, inkább célfutballt játszottunk, viszont a lényeg, hogy megszerezzük a három pontot. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mezőnyfölényben játszottunk, birtokoltuk a labdát, ellenfelünk csak egy-két alkalommal jutott el a kapunkig. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, de egyiket sem tudtuk gólra váltani, de volt tartásunk, nem kezdtünk el kapkodni, folyamatosan újra építkeztünk és végül sikerült megszereznünk a győzelmet jelentő találatot. Pozitívum még, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Olyan találkozók következnek, ahol esélyesként lépünk pályára, jó lenne, ha minél több pontot tudnánk szerezni, dolgozunk tovább, készülünk a Tállya elleni összecsapásra.