Herczeg András: „A játékosok és a szakmai stáb minden elismerést megérdemelnek”

A DVSC egykori sikerkovácsa azt üzeni a szurkolóknak, menjenek ki szombaton minél többen a Nagyerdei Stadionba.

0

herczeg_19_20szezon720-1-300x177 Herczeg András: „A játékosok és a szakmai stáb minden elismerést megérdemelnek”Fotó: dvsc.hu

Déjà vu érzése lehet most a DVSC Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójának, Herczeg Andrásnak, ugyanis négy évvel ezelőtt a Loki vezetőedzőjeként szintén az utolsó fordulóban dőlt el a bronzérem sorsa. 2019. 05. 19-én a Paks együttesét kellett legyőzni, hogy a csapat a 3. helyen végezzen, mely feladatot teljesítette is akkori legénysége, 4-1-re nyertek és kezdődhetett a fieszta. – Még most is élénken él emlékeimben az a mérkőzés, az járt a fejemben, de a játékosokéban is, ha már idáig eljutottunk, élni kell a lehetőséggel. Nekünk akkor sikerült, biztos vagyok abban, hogy most is nyerni fogunk. Azzal, hogy legyőztük otthonában a Ferencvárost, a saját kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk a bronzérem már biztos. Valószínű, kevesen gondoltak volna erre a bajnoki rajtnál, arra meg végképp nem, hogy szerencsés esetben akár még a 2. helyre is odaérhetünk. A játékosok és a szakmai stáb minden elismerést megérdemelnek, biztos vagyok abban, hogy a fiúk mindent meg fognak tenni azért a pályán, hogy sikerrel vegyék az utolsó akadályt. Már azt is hatalmas eredménynek tartom, hogy a csapat ilyen előkelő helyen áll a táblázaton, szombat este pedig megkoronázhatják idei teljesítményüket – fogalmazott a mesteredző.

Négy éve nagyon sokan látogattak ki a Nagyerdei Stadionba és buzdították a csapatok, a debreceni sikerkovács most is arra számít, a debreceni labdarúgás szerelmesei megtöltik a lelátót. – A szurkolók a 12. játékos, nagy erőt adnak a csapatnak, ezt játékosként és edzőként sokszor megtapasztalhattam. Az üzenném mindazoknak, akik szeretik a DVSC-t, jöjjenek ki minél többen a stadionba, buzdítsuk együtt a csapatot. Zúgjon a lelátón, hogy „Ez Debrecen”, és a mérkőzés végén együtt ünnepeljünk – zárta gondolatait Herczeg András.

KZT