Hétvégén eldől, ki nyeri a bajnokságot

A gyulai versennyel zárul, a Nemzetközi Egyéni Magyar Salakmotor Bajnokság, amit két forduló után, Tabaka József vezet.

0

Tabakagyőz Hétvégén eldől, ki nyeri a bajnokságotEsélyektől, formáról kérdeztük a kiváló motorost.

-Nagyhalászi verseny óta nem volt motorozás, holnap edzés, a motorjaim rendben vannak. Úgy érzem, minden rendben van és bizakodva várom a gyulai versenyt. Szeretem is azt a pályát, gyors, jól elő van mindig készítve, öröm rajta motorozni. Bízok benne, a szerencse is mellettem lesz és tudom hozni azt a formámat, ami a győzelemhez kell.

-Azért megyek gyulára, hogy a végső győzelmet is megszerezzem. Elég nehéz verseny lesz, Magosi Norbinak ez hazai pálya, Benkő Roland is onnan jött Debrecenbe. A pálya sajátossága, hogy „egyszerű” rajta motorozni, de igazán gyorsan, nagyon nehéz. Mindig változik a pálya, az előző beállítások sosem voltak jók, biztos arra megy el az első pár futam, hogy megtaláljuk az ideális beállítást.

-Nagyon örülök, hogy Adorján Zoli is rajthoz fog állni, vele mindig jó motorozni, ő nem csak volt jó versenyző, most is az. Nemhiába szerepelt jól a debreceni versenyen.

A gyulai verseny után nem lesz sok idő a pihenésre, a debreceni csapat, Józsival együtt, másnap Csehországban két versenyük lesz egy nap alatt. A Barátság Kupán indulnak.

Csapat tagjai:

Tabaka József

Benkő Roland

Fazekas Denisz

Szegvári Róbert