Ismét DEAC mezben az egykori közönségkedvenc

A mai napon hivatalossá vált, hogy az egykori közönségkedvenc, Isaiah Armwood -egy év kitérő után- visszatér a DEAC csapatához.

0

5d1739cd16965-300x148 Ismét DEAC mezben az egykori közönségkedvencFotó: deacbasket.hu

A 206 centi magas amerikai játékos első debreceni évében 29 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 17.5 pontot, 9.6 lepattanót és közel két blokkolt dobást átlagolt. A 2017-18-as szezon egyik legjobbja ezt követően az NBA előszobájának számító G-League-ben játszott, a Washington Wizards fiókcsapatában, a Capital City Go-Go-ban. A fővárosiaknál 36 mérkőzésen szerepelt, ebből 20-szor kezdőként, ezalatt mérkőzésenként 8.2 pont, 6.7 lepattanó és 1.5 blokk szerepelt a neve mellett.

Örülök, hogy minket választott, így egy év kitérő után, hiszen még másodedzőként is nagyon szerettem vele együtt dolgozni. Nem csak jó játékos, de egy nagyon kedves, közvetlen ember, aki központi személyiség az öltözőben. Két éve az NBI egyik legjobb játékosa volt, mind támadásban, mind védekezésben igazi vezér volt. Azt gondolom, hogy Tóth Ádámmal nagyon jól ki fogják majd egymást egészíteni, egy rendkívül effektív palánk alatti párost alkothatnak majd. –vélekedett Armwood visszatéréséről Kovács Adrián vezetőedző.