Ismét lesz Gyerek vb

2019. február, illetve április folyamán a negyedik alkalommal szervezik meg Dunaújvárosban és Újpesten a GYEREK VILÁGBAJNOKSÁGOT.

0

gyerek-vb_thumb_2-300x146 Ismét lesz Gyerek vb

Az egyre népszerűbb hokis rendezvény új korosztállyal bővül, az U12-es és az U 10-es életkori csoportok mellett az U 9-esek is önálló lehetőséget kapnak. A idei eseményen a Debreceni HK képviseletében hét sportolónk volt jelen, akik élmények sorával lettek gazdagabbak. A jövő évben a Gyerek Világbajnokság U 9-es korcsoportjának mérkőzéseit február 9-én, az U 10-es meccseket február 10-én rendezik meg, az U 12-es játékosok április 13-14-én találkoznak, utóbbiak Budapesten, az UTE pályán.

A részvételi szándékot az idei évhez hasonlóan regisztrációval kell jelezni. A regisztráció szeptember 1-én kezdődött el és november 30-áig tart. A DHK játékosai közül eddig 12 sportolónk nyújtotta be a regisztrációt, név szerint Szendi Róbert, Kuti Tamás, Fodor Péter, Józsa Olivér, Szász-Mátyás Ádám, Madura Armand, Mogyorósi Marcell, Nábrádi Balázs, Bereczki Dóra, Tallódi Bendegúz, Gyarmati Milán és Juhász Péter.

Érdemes ellátogatni a Gyerek Világbajnokság internetes oldalára, ahol az érdeklődők elvégezhetik a regisztrációt és a 2019-es programba is bepillantást nyerhetnek: http://www.gyerekvilagbajnoksag.hungarytalent.hu/index.php