Kellenek a szurkolók a lelátóra!

Remek rajtot vett a Loki, a tavaszi négy mérkőzés egyikén sem szenvedtek vereséget Bódiék. A csapat eddigi mérlege, 2 győzelem és 2 döntetlen, ezt az eredménysort, tudva, kik lesznek az ellenfelek szezonkezdet előtt sokan aláírtuk volna.

0

34-1-300x200 Kellenek a szurkolók a lelátóra!

Kijelenthetjük, a csapat eddig eredményesen szerepel, a mutatott játékkal sem lehetünk elégedetlenek. Ennek ellenére az emberben van némi hiányérzet, mégpedig a nézőszámot illetően. A két hazai mérkőzést csak 3840-en (1720, 2120) tekintették meg élőben a Nagyerdei Stadionban, pedig az UTE és a Vidi elleni találkozók rangadónak számítanak. Ez a szám, valljuk be őszintén, még egy mérkőzés tekintetében is alacsony. Azt látjuk, a csapat mindent megtesz a sikerért, most rajtunk, szurkolókon a sor.

Fontos mérkőzések előtt áll a csapat, a Ferencváros elleni rangadó előtt a Mezőkövesddel és a Pakssal mérkőznek meg Kusnyírék. Szombaton a 3. helyen álló, jó formában lévő borsodi alakulat látogat Debrecenbe. Az eddigi teljesítmény tükrében minden esély meg van arra, hogy a Loki folytatja a jó sorozatot és mindhárom pontot itthon tartják a fiúk. A sikerhez viszont kellenek a szurkolók, a lelátói jó hangulat. Egészen más 1000 néző előtt játszani, mint 6-7 ezer előtt, arra biztatunk tehát mindenkit, jöjjenek ki a mérkőzésre, legyünk minél többen a Nagyerdei Stadionban. Zúgjon a „Hajrá Loki”, hajszoljuk győzelembe a csapatot.

Pár éve még remegő lábakkal léptek pályára az ellenfelek Debrecenben, tudták, pokol vár rájuk, teremtsük meg újra ezt a hangulatot. Az Ultrák teszik a dolgukat, a többi szektor is kapcsolódjon be a szurkolásba. Milyen jó volt régebben hallani, mikor a stadionban zúgott a „Hajrá Debrecen”! Tegyünk meg mi is mindent a magunk módján a csapat sikeres szerepléséért, mutassuk meg a mi is a Loki szív!

Az OTP Bank Liga 21. fordulójának egyik rangadójára normál áron már megvásárolhatók a belépők online és a DVSC Ajándékboltban.