Két mérkőzést játszottak a debreceni lányok

A harmadik forduló előtt a DSC-SI csapata az ötödik helyet foglalta el az OB-1/B tabelláján, ezért a lányoknak szükségük lett volna a pontok, hogy tartsák a lépést az előttük lévő csapatokkal.

0

pólólólányok-300x200 Két mérkőzést játszottak a debreceni lányok

Fotó: Nagy Anita

Fehér László csapatának először a bajnokság utolsó helyén álló Hódmezővásárhellyel kellett megmérkőznie. A negyedek végeredményeit tekintve a két csapat kiegyenlített küzdelmet folytatott a medencében, de a csongrádiak mindig tudták növelni az előnyüket, így végül 8-3-ra győztek. A vereség kicsit megfogta a debreceni lányokat, ami pedig a BVSC-Zugló elleni második meccsük végeredményén is látszódott, ahol szintén vereséget szenvedtek.

A DSC-SI a forduló után az ötödik helyen áll a bajnoki tabellán. A női másodosztályú bajnokság február 3-án folytatódik Hódmezővásárhelyen.

Női OB I/B Osztályú Bajnokság A csoport 3. forduló:

HVSC – DSC-SI          8-3 (3-2, 1-0, 2-1, 2-0)

DSC-SI: Krasznai Dalma, Gell Gerda, Rompos Dóra Bernadett (3), Villás Nóra, Gergely Panna, Keserű Kinga Dóra, Szathmári Zsuzsanna, Váradi Eszter Anna, Szigeti Dóra, Szabó Katalin, Füzesi Anna, Fehér Anna, Garda Krisztina

BVSC-Zugló – DSC-SI 20-3 (4-0, 6-3, 4-0, 6-0)

DSC-SI: Krasznai Dalma, Gell Gerda, Villás Nóra, Gergely Panna, Szathmári Zsuzsanna (1), Váradi Eszter Anna (1), Szigeti Dóra, Szabó Katalin (1), Füzesi Anna, Fehér Anna, Garda Krisztina

Edző: Fehér László

Fehér László: A HVSC elleni meccsünknek esélyesként vágtunk neki, de ez sajnos a játékunkon nem érződött. Elsősorban a támadásokkal akadtak problémáink, mivel a meghatározó játékosok is hiányoztak a keretünkből. A védekezésünk többségében jól működött, a megbeszélteket sikerült betartaniuk a lányoknak, de ez nem volt elég a sikerhez. Három szerzett góllal nem lehet meccset nyerni. Sajnos ezen a találkozón a kapusunk sem tudta segíteni a csapatot, és egy fájó vereségbe szaladtunk bele. Ezek után győzelmi kényszerben vagyunk a visszavágókon.

A második meccsünket egy frissebb és motivált BVSC ellen kellett megvívnunk. Ők az első mérkőzésük után majdnem az egész keretüket le tudták cserélni, amit mi nem tehettünk meg. Mindezek ellenére ezen a meccsen játszottunk jobban. A játékosaim többsége megközelítette azt a játékszintet, amit egyébként tud, de ez sajnos nem volt elég a BVSC ellen.