Kézilabda: Ledőltek a falak, szurkolók előtt fogadjuk az Érdet

A védettek számára kitárul a Hódos csarnok ajtaja, vasárnap már semmi sem választhatja el a szurkolókat kedvenceiktől.

0

meccs_ujranyitas_2021-e1619861232587-300x189 Kézilabda: Ledőltek a falak, szurkolók előtt fogadjuk az ÉrdetFotó: DVSC Kézilabda

A Ferencváros otthonában elszenvedte első vereségét Kudor Kitti irányítása alatt a DVSC SCHAEFFLER, ám a fiaskót korántsem követte letargikus hangulat az öltözőben, a Bajnokok Ligájában edződött zöld-fehérek otthonában szépen helytálltak lányaink. A debreceni alakulat jó formában várhatja soron következő mérkőzését, s az Érd ellen sem szabad hibázni, ha a csapat szeretné megőrizni esélyét, hogy az első négy hely valamelyikén zárja a bajnokságot.

Idegenben roppant magabiztos győzelmet arattunk riválisunk felett, amely az elmúlt évtized egyik meghatározó együttese volt hazánkban, ám anyagi gondok miatt erre a szezonra jelentősen meggyengült, keretét fiatal reménységekkel töltötte fel. A mieinket mindössze két hely választja el a tabellán a kilencedik Érdtől, ugyanakkor látni kell, hogy a mezőny kettészakadt, a DVSC pontok tekintetében közelebb áll a második FTC-hez, mint a narancs-feketékhez. A kiesést minden bizonnyal elkerüli az érdi alakulat, így felszabadultan játszhatnak vasárnapi vendégeink, Kudor Kitti tanítványai azonban nem hibázhatnak, égető szükségük van a két pontra.

Magyarország miniszterelnökének pénteki bejelentése alapján a szurkolók bizonyos feltételekkel újra látogathatják a sporteseményeket. Ennek értelmében a vasárnapi bajnoki mérkőzést már nem zárt kapuk mögött rendezik meg, ugyanakkor a csarnokba kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes, amit a belépés előtt a biztonsági szolgálat ellenőriz. A jegyértékesítés a klub hivatalos honlapján elindult, a szervezők arra kérik a drukkereket, hogy amennyiben tehetik, váltsák meg elővételben belépőjüket.

Női kézilabda NB I, 17. forduló

DVSC SCHAEFFLER – Érd

Hódos Imre Rendezvénycsarnok, 05.02. 16:30

P.G.