Kézilabda-utánpótlás: kettős győzelem a zárófordulóban

Kettős győzelemmel zárták a bajnokság alapszakaszát a DVSC-TVP utánpótláscsapatai. A mérkőzések kapcsán a két gárda trénerét, Győrvári Viktort kérdeztük.

0

                                                     dvsckézi-300x180 Kézilabda-utánpótlás: kettős győzelem a zárófordulóbanFotó:dvsckezilabda.hu

„A serdülők mérkőzésén egy rendkívül lelkes ellenféllel kellett szembenéznünk, rólunk ez már kevésbé volt elmondható. Nem is kézilabdáztunk magas szinten, ennek ellenére sikerült győzelemmel búcsúztatnunk a szezont. Az ifimeccs leginkább a felkészülés jegyében telt, így nem az volt az elsődleges, hogy szétfussuk ellenfelünket, sokkal inkább az, hogy játsszunk egy jót. Önbizalomszerzésnek egyébként tökéletesen megfelelt a találkozó, egy-egy játékosomtól olyan megmozdulásokat, és gólokat láttam, amilyenekre már régen volt példa. Ezzel együtt bőven van még min dolgoznunk és finomítanunk, elvégre játékunk ritmusa egyelőre nem olyan, mint szeretném, de az elkövetkezendő két hétben mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a négyesdöntő hétvégéjére maximálisan rendben legyünk, mind védekezésben, mind támadásban” – fogalmazott a vezetőedző.

Serdülőcsapatunk tegnapi győzelmével a bajnokság harmadik helyén zárt, amihez mindenképp jár a gratuláció a lányoknak, és természetesen edzőjüknek, Győrvári Viktornak is. Ezzel számukra véget is értek az idei szezon (tétre menő) küzdelmei. Az ifikre viszont még vár a bajnoki négyesdöntő, melyet a május 26-27-i hétvégén rendeznek, Szigetszentmiklóson. Vámosi Pannáék az elődöntőben a nyugati bajnokságot megnyerő győriekkel mérkőznek, míg a másik ágon a Ferencváros és a NEKA csatázik a döntőbe kerülésért.

NBI. Serdülő (Kelet):

DVSC-TVP-Budaörs Handball 35-29 (16-13)

NBI. Ifjúsági (Kelet):

DVSC-TVP-Budaörs Handball 44-25 (22-13)

T.S.