Kézilabda-utánpótlás: Magabiztos győzelmek

Mindkét korosztályos csapatunk jól szerepelt a csütörtöki játéknapon és a Dunakanyar ellen megszerezték a 2-2 pontot.

0

e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3_XL-300x173 Kézilabda-utánpótlás: Magabiztos győzelmek

Győrvári Viktor lányai végig kézben tartották a mérkőzést, bár az első félidőben még jól tartották magukat a vendégek, csak négygólos előnyt sikerült kiharcolni, szünet után viszont fokozatosan elléptek ellenfelüktől és sima győzelem lett a vége. Poczetnyik Luca tíz és Vámosi Panna kilenc találattal járult hozzá a győzelemhez.

Márián Blanka tanítványai magabiztos játékkal, jó védekezéssel hatgólos előnnyel zárták az első félidőt, amit a mérkőzés végére még egy találattal megtoldottak, a győzelmük egy percig sem forgott veszélyben.

Szép volt lányok!

Női ifjúsági I. osztály

Győrvári Viktor: Komoly fizikai munkát végeztünk előző héten, ez a találkozó már valamilyen szinten a négyes döntő jegyében telt. A támadójátékunkkal alapvetően nem volt probléma a 45 lőtt gól jónak mondható, de a 37 kapott az sok, a védekezésünkön javítani kell a hátralévő időben. Van két hetünk, a Vác elleni mérkőzés után azok a lányok is visszajönnek, akik a felnőtt csapatban pallérozódnak, próbálunk minél jobban felkészülni az előttünk álló feladatokra.

DVSC SCHAEFFLER – Dunakanyar KA: 45:37 (21:17)

DVSC SCHAEFFLER: Mirkó Ajnácska (k), Barati Laura Poczetnyik Luca 10, Vámosi Panna 9, Sápi Boglárka 2, Petrus Mirtill 4, Kelemen Gréta 4, Barabás Zsófia, Bodó Gabriella (k), Zelizi Fanni 7, Eszenyi Bianka 4, Sápi Gréta 3, Kozma Krisztina 2, Petrovics Anna

Edző: Győrvári Viktor

Leány Serdülő I. osztály

DVSC SCHAEFFLER – Dunakanyar KA: 26:19 (11:5)

DVSC SCHAEFFLER: Vadász Andrea (k), Budai Fruzsina, Horváth Patrícia, Balogh Rebeka 4, Silye Nanda 4, Haja Dóra, Török Lilly 2, Bágyi Stella, Panyi Krisztina 5, Hadházi Dóra, Rácz Panna 2, Román Zsófia 3, Csernyánszki Liliána 5, Makó Zoé 2, Bákonyi Lara 1

Edző: Márián Blanka