Csúcsteljesítmény az egészségügyi dolgozóktól!

A koronavírus-világjárvány miatt szünetelnek a sportesemények, ám az egészségügy dolgozói megfeszített munkát végeznek, nem véletlen, hogy az, hogy 18 órakor vastapssal köszönik meg munkájukat a lakosok.

0

apolok-napja-300x188 Csúcsteljesítmény az egészségügyi dolgozóktól!

Az elmúlt hetekben a koronavírus-pandémia okán megbénult a sportvilág: a szövetségek sorra függesztették fel a bajnokságokat, továbbá világversenyek elhalasztásáról döntöttek. Az élsportolók többsége utasításra vagy elővigyázatosságból házi karanténba vonult, s egyéni edzésterv alapján készülnek az estleges folytatásra.

A kialakult helyzetben a legfontosabb az emberi élet védelme, így az egészségügyben dolgozó szakemberek munkája került előtérbe. Jelenleg ők az élsportolók, hiszen fizikailag, lelkileg és szellemileg is megterhelő munkát végeznek, amely kiemelten fontos az emberiség jövője szempontjából.

A Debreceni Sportélet munkatársai mindenkit otthonmaradásra, és az alapvető higiéniai szabályok betartására buzdítanak, az egészségügy dolgozóinak pedig hálásan köszönik a járvány megfékezéséért tett erőfeszítéseket! Ma 18 órakor mi is tapssal köszönjük meg áldozatos munkájukat.