Kinyik Ákos: „úgy készültem a mérkőzésre, mint máskor, maximálisan a játékra koncentráltam”

A DVSC belső védője a Diósgyőr elleni mérkőzésen ünnepelte születésnapját, de ünneplésre csak a találkozó lefújása után, az öltözőben került sor. A mérkőzés kapcsán azt is elmondta, ha sikerült volna harmadjára is betalálniuk, azzal már a második félidő elején eldönthették volna a három pont sorsát.

0

1_31-300x197 Kinyik Ákos: „úgy készültem a mérkőzésre, mint máskor, maximálisan a játékra koncentráltam”

Nem emlékszem, hogy lett volna olyan mérkőzésem, amin épp a születésnapomon léptem volna pályára, valószínű, ez volt az első ilyen alkalom. De ugyan úgy készültem a mérkőzésre, mint máskor, maximálisan a játékra koncentráltam. A találkozó után a csapat meglepett hármunkat, ugyanis Tőzsér Daninak és Sós Bencének szintén születésnapja volt, kaptunk mindannyian tortát, akkor már ünnepelhettünk.

Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben emberelőnybe is kerültünk. Viszonylag hamar sikerült megszereznünk a vezetést, sajnos a második gól után a harmadjára nem sikerült betalálnunk, pedig meg voltak rá a lehetőségeink, úgy gondolom, ha legalább egyik helyzetünket értékesítjük, lezárhattuk volna a mérkőzést. Ugyan a Diósgyőr vissza tudott jönni a meccsbe, de szerencsére sikerült megnyernünk a találkozót. Bár nehéz volt a mérkőzés vége, belülről nem éreztem azt, hogy ellenfelünk ki tudna egyenlíteni. Szombaton a három pont megszerzése volt a legfontosabb, ezzel a győzelemmel visszakerültünk a harmadik helyre.

Jó csapat a Diósgyőr, ezt bizonyítja az is, a kiállítás után is ugyan olyan bátran játszottak, mintha teljes létszámmal lettek volna a pályán. Alaposan felkészültünk belőlük, tudtuk milyen játékra számíthatunk tőlük. Azt gondolom, ha csak a helyzeteket nézem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Szombaton újabb nehéz mérkőzésre számítok a Balmazújváros elleni megyei rangadón. Ők a kiesés elkerüléséért harcolnak, mi pedig a harmadik helyünket szeretnénk megtartani. Úgy fogunk pályára lépni, hogy győzni szeretnénk és ezért mindent meg fogunk tenni.