Kupagyőztes a DEAC hokicsapata

Tornagyőzelemmel hangolt a hétvégén rajtoló bajnoki szezonra a DEAC jégkorongcsapata. Az együttes veretlenül nyerte meg a Gyilkos-tó Kupát. Az egyetemi csapat mindhárom riválisát legyőzte, közöttük két Erste Ligás csapatot.

0

    5b8cd03d8dd21-300x225 Kupagyőztes a DEAC hokicsapataFotó:deac.hu

A DEAC a pénteki, első találkozóján 5-1-re nyert a Csíkszereda ellen, majd szombaton hosszabbítás után 3-2-re győzte le a Gyergyói HK-t egy nagyszerű meccsen. A debreceniek vasárnap végül igen magabiztosan, 8-1 arányban múlták felül a Steaua Rangers legénységét.

David Musial vezetőedző a szép győzelem után azt mondta, nagyon jó tornát sikerült játszaniuk, kiváló ellenfelek ellen. – Különösen pozitív számunkra a remek tapasztalat mellett, hogy győzelmeket is sikerült szerezni és egyben a tornát megnyerni. A viadal végére kijött a fáradtság a srácokon, hiszen a felkészülés utolsó időszakában öt nap alatt négy meccset is játszottunk. Természetesen még mindig vannak olyan elemek, amiken javítani szeretnénk, de motiváltan várjuk a szezon kezdetét a jövő héten. Emellett ezúton is szeretném megköszönni a támogatást a szurkolóknak, hiszen ismét, még idegenben is megtapasztalhattuk, hogy mennyien is vannak mögöttünk – üzent a drukkereknek is a cseh-német vezetőedző.

A csapat hétvégén már élesben is megmutatja, mit tud, hiszen rajtol a 2018/2019-es Erste Liga szezon. A DEAC a Ferencváros otthonában lép pályára a bajnoki rajton. A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a Pesterzsébeti Jégcsarnokban.

Fontos információ a drukkereknek, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel két helyen, a Debreceni Jégcsarnok sportboltjában és a DEAC Dóczy utcai irodájában is megvásárolhatók a bérletek az előttünk álló évad összes mérkőzésére. A bérletárusítás hétfő (szeptember 3.) délután 15 órakor kezdődik. Erről a jégkorongcsapat hivatalos honlapján olvashatnak bővebben: http://deacjegkorong.hu/hirek/erste-liga/97/berleteket-beszerezni