Küzdeni tudásból ötösre vizsgázott az U15-ös csapat

A Videoton együttesét fogadta utánpótláscsapatunk Pallagon.

0

ds_2017_11_17_16_50 Küzdeni tudásból ötösre vizsgázott az U15-ös csapatA mérkőzésen a debreceni csapat dominált, a vendégeket védekezésre kényszerítették, akik rengeteg szabálytalansággal próbálták tördelni a játékot. Most nem a látványos játék volt a jellemző csapatunkra, de hatalmas akarattal és szívvel küzdöttek végig, ennek pedig meg lett a jutalma, győzelem formájában. Németi János csapata ideiglenesen a tabella élére ugrott, ha holnap a Honvéd botlana a Pécs ellen, maradna a kétpontos előny velük szemben.

DVSC-DLA – Videoton: 2:1 (1:0)

DVSC-DLA: Urbán, Lipcsei, Baranyai, Pinte (Sándor K. 77’), Bényei, Sustyák (Szilágyi 62’), Cservák (Sándor A. 77’), Fűzfői, Zahuczky (Bernád 41’), Farkas, Perevuznik

Edző: Németi János

Gólszerzők: Sustyák 27’, Baranyai 46’

 

Németi János:

Németi-János Küzdeni tudásból ötösre vizsgázott az U15-ös csapat
Németi János U15

Ma nem játszottunk igazán jól, inkább küzdelmes volt a mérkőzés. De a 90 perc java részében mi irányítottuk a játékot, voltak lehetőségeink, a Videoton jobbára csak védekezett, sorozatos szabálytalanságokkal akadályozták meg, hogy folyamatos játék tudjon kialakulni. A csapat erejét mutatja, ha a játék nem is megy úgy, ahogy eddig megszoktuk, akkor is eredményesek tudunk lenni. Voltak technikai hibáink, ezeket a következő edzésen kielemezzük és javítjuk. Összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót, dicséret illeti a csapatot a küzdeni tudásért.