Légtorna: Kádár Viktória és Loosen Kamilla magyar bajok!

Május 6-7. között került megrendezésre Budapesten a Magyar Levegősportok Szövetsége szervezésében a MALESZ Rúd és Légtorna Sport Magyar Bajnokság.

0

rudtanc-300x159 Légtorna: Kádár Viktória és Loosen Kamilla magyar bajok!A bajnokság a Pole Sport Worlds & Pole Art Worlds (POSA) szabályrendszere szerint került megrendezésre a fővárosi Folyondár Vasas Sport és Táncközpontban. A kétnapos versenyen városunkat a Rúdtánc Debrecen kiválóságai képviselték, mely megmérettetésen Silk kategóriában hatalmas sikert arattak a cívisvárosi lányok.

A felnőttek mezőnyében Kádár Viktória magas szinten előadott gyakorlatát látták legjobbnak a bírók, így a debreceni egyesület kiválósága felállhatott a bajnoki dobogó legfelső fokára.

A juniorok között Loosen Kamilla művészi produkciója elnyerte az ítészek tetszését, akik magas pontszámokkal díjazták az előadását, ez pedig azt jelentette, hogy Kamilla magyar bajnokként zárta a versenyt.

rudtanc1-300x159 Légtorna: Kádár Viktória és Loosen Kamilla magyar bajok!Rúdsport junior kategóriában Kölcsey Eszter – élete első kvalifikációs versenyén – egy igazán népes és erős mezőnyben a 12. helyen végzett.

A bajnokságon pontozóként működött közre a Rúdtánc Debrecen tulajdonosa, Dobolán-Kardos Erika.

Felkészítő tanárok: Székely Zsófia, Kádár Viktória, Dobolán-Kardos Erika

KZT