Loki Focisuli U14: Bajnokhoz méltó győzelem Csarkó nyolcasával

Mindkét félidőben hét-hét gólt szerezve, kiütéses győzelmet aratott a Loki Focisuli korosztályos együttese Mátészalkán.

0

safe_image-2-300x157 Loki Focisuli U14: Bajnokhoz méltó győzelem Csarkó nyolcasával

Kovács Krisztián együttese már az előző fordulóban bebiztosította bajnoki címét, így a hátralévő mérkőzések mindegyike egyfajta jutalomjáték. Ezek egyike volt a Mátészalka elleni találkozó, melyen csak az volt a kérdés, hány góllal nyer a piros-fehér alakulat.

Bár 10 percig tartotta magát a szabolcsi gárda, onnantól viszont eredményben is megmutatkozott a két csapat közti különbség. Negyedóra elteltével kettővel, 30 perc után pedig négy góllal vezetett a debreceni alakulat, mire véget ért az első félidő, már hét találat állt a Loki Focisuli neve mögött.

A nagy előny birtokában sem álltak le a hajdúsági fiatalok, a második játékrészben tovább nyílt az olló, 10 percen belül ismét ötször mattolták a Mátészalka védelmét. A gólok száma ebben a játékrészben sem maradt el az első félideitől, a mérkőzés végéig még két találattal terhelték meg a hazaiakat.

A gólzáporból Csarkó Bence egymaga nyolc alkalommal vette ki a részét, aki ezzel 74 találattal vezeti a bajnoki góllövő listát.

Szép volt srácok!

Mátészalka – Loki Focisuli: 0:14 (0:7)

Loki Focisuli: Dobó (Nagy A. 60’), Csarkó, Szilágyi, Bora, Pásztor (Ari 41’), Papp G., Rácz, Boros (Kovács D. 41’), Lénárt, Bándy, Kovács K. (Pecséri 41’)

Edző: Kovács Krisztián

Gólszerzők: Papp G. 10’, 29’, 64’, Csarkó 15’, 31’, 37’, 39’, 42’, 49’, 51’, 62’, Kovács K. 32’, Szilágyi 46’, Rácz 79’

KZT