Loki Focisuli U15: Esélyt sem adtak a Sárrétinek

A Gyöngyhalászok vendégeként lépett pályára a 24. fordulóban a Loki Focisuli korosztályos együttese.

0

foci-4-300x171 Loki Focisuli U15: Esélyt sem adtak a Sárrétinek

Három pontért utazott Füzesgyarmatra a piros-fehér gárda, melyre jó eséllyel pályáztak, ugyanis a vendéglátók jelentős lemaradásban vannak a debreceni gárda mögött. A visszavágás is fűtötte a hajdúsági legényeket, hiszen ősszel 3:2-re maradtak alul hazai pályán a Sárréti ellen.

Lendületesen kezdtek a Lokisták, már az első percekben érvényre akarták juttatni akaratukat. A harcias játéknak meg is lett az eredménye, Diószegi a félidő közepén megszerezte a vezetést. Négy perc elteltével hazai játékos, öngóllal növelte a debreceni előnyt, majd egy minutum elteltével Bárány is beköszönt a Gyöngyhalászok kapujába. A piros-fehérek megnyugtató előnnyel várhatták a második félidőt, mely játékrészt Hadházinak köszönhetően góllal kezdték. Négy perc elteltével Varga csapata ötödik találatát jegyezhette, ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A Sárréti is eljutott a debreceni kapuig, ha már ott volt, két gólt szerzett, de ez már nem osztott-szorzott. Az i-re az utolsó percben Diószegi tette fel a pontot, beállítva a végeredményt.

Szép volt srácok!

Sárréti Gyöngyhalász – Loki Focisuli: 2:6 (0:3)

Loki Focisuli: Vámos (Tomosi 60’), Pirka (Burzán 60’), Oláh, Sóvári (Nagy Gy. 50’), Bárány (Berhés 60’), Diószegi, Hadházi, Sipos, Marinka (Kovács B. 41’), Ludmány, Varga V. (Fazekas 50’)

Gólszerzők: Diószegi 21’, 80’, Szabó I. 25’ (öngól), Bárány 26’, Hadházi 45’, Varga V. 49’

KZT