Már csak egy lépés az NB-III

Győzött Tiszafüreden a kis Loki, kétgólos előnnyel várhatják a visszavágót a fiúk.

0

dsc_0285_custom_-300x200 Már csak egy lépés az NB-III

A megye egyes bajnokság megnyerésével még nem jutott fel egyenes ágon fiókcsapatunk az NB-III-ba, ahhoz, hogy a következő bajnokságot a harmadik vonalban kezdhessék meg Fikker Ferenc tanítványai osztályozót kell játszaniuk. Erről a feljutásról a Tiszafüred elleni párharc dönt, akikkel szombaton már le is játszották az első mérkőzést.

Lendületesen kezdett fiókcsapatunk, már az első percekben több veszélyes támadást vezettek, a gólszerzéshez Zsóri állt a legközelebb, lövését csak a gólvonalról tudták menteni a hazai védők. A találkozó felfokozott hangulatban zajlott, mindkét együttes számára nagy volt a tét. A 38. perc meghozta a várva várt debreceni előnyt, Kusnyír átadása után Nagy Kevin juttatta a labdát a kapuba. Még fel sem ocsúdhattak a tiszafüredi játékosok a kapott gól utáni sokkból, mikor egy perc múlva Damásdi lövése után már kettővel ment a kis Loki. Már az első játékrészben le is zárhatták volna a mérkőzést Ujvárosiék, de a befejezések pontatlanra sikerültek.

A második félidőben bátrabban játszottak a vendéglátók, próbáltak visszajönni a mérkőzésbe, helyzeteik is adódtak, de sikerült ezeket a támadásokat hatástalanítaniuk védőinknek. A hazaiak birtokolták a labdát, de ez meddőnek bizonyult, nem jutottak el kapunkig, labdaszerzések után csapatunk több veszélyes kontrát vezetett. Az eredmény viszont már nem változott, így a kis Loki kedvező helyzetből várhatja az visszavágót.

Szép volt fiúk!

Tiszafüred – DVSC-II: 0:2 (0:2)

DVSC-II: Hrabina – Kusnyír (Szutor 80’), Mészáros, Ujvárosi, Barna – Damásdi (Pintér 46’), Nikitscher, Molnár (Lakatos 57’), Nagy K. – Burai, Zsóri

Edző: Dr. Fikkar Ferenc

Gólszerzők: Nagy K. (38’), Damásdi (39’)