Megtörték a Tarpa elleni rossz sorozatot

A DSC-SI U19-es csapata magabiztos játékkal szerezte meg a három pontot.

0

DSI-U19-3-300x200 Megtörték a Tarpa elleni rossz sorozatot

Kicsit nehezen lendültek játékba Selyem Nándor tanítványai, de pár perc alatt öszekapták magukat a srácok, birtokolták a labdát, nyomás alá helyezték a tarpai védelmet. Több veszélyes helyzetet kidolgoztak, de a vendégek kapuja érintetlen maradt. A 28. percben góllá érett a sportiskolások fölénye, szöglet után Varga Antal fejjel juttatta a labdát a hálóba. Szépen járatta a labdát csapatunk, többször is megbontották a Tarpa védelmét, a lehetőségek azonban kimaradtak. A félidő lefújása előtt Szabó Lajos egy tökéletesen elvégzett szabadrúgásból növelte az előnyt. Szünet után nem úgy működött a gépezet, mint az első játékrészben, akadozott a játék, a vendégek ezt ki is használták és szépítettek. Ez felébresztette a fiúkat, ismét átvették a játék irányítását, ráerőltették akaratukat ellenfelükre. A 84. perctől Galla kiállítása miatt emberhátrányba kerültek, de a vendégeknek így sem volt esélye az egyenlítésre.

Tejesen megérdemelten szerezte meg a három pontot együttesünk, a mérkőzés java részében fölényben futballoztak, ha kicsit pontosabbak a befejezések az első félidőben, akár le is zárhatták volna a meccset.

Szép volt srácok!

Tarpa – DSC-SI: 1:2 (0:2)

DSC-SI: Somogyi, Szabó B. (Sallai 78’), Balogh, Szabó L., Nemes, Varga, Szabó T., Sándor, Galla, Szabó J., Szarka (Gál 88’)

Edző: Selyem Nándor

Gólszerzők: Varga 28’, Szabó L. 44’

Kiállítva: Galla 84’

Selyem Nándor: Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, de fokozatosan javult a teljesítményünk, átvettük a játék irányítását, fölényben futballoztunk, helyzeteket dolgoztunk ki és kétgólos előnnyel zártuk az első játékrészt. Szünet után mintha az öltözőben maradtunk volna, nem találtuk a játékunkat, de rendeztük a sorokat. Összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot, győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, fegyelmezett csapatjátékunk eredményezte a sikert. Gratulálok a játékosoknak a jó és eredményes játékhoz.