Nagy dicséretet érdemelnek a debreceni pólósok

Kállay Márkék alaposan megnehezítették a Bajnokok Ligájában is érdekelt OSC dolgát a Debreceni Sportuszodában.

0

                                                                dvse2-300x200 Nagy dicséretet érdemelnek a debreceni pólósokFotó: Nagy Anita

A DVSE az OSC ellen próbálta megszerezni első pontját a felsőházban. Jobban kezdték a mérkőzést a fővárosiak, Kovács és Bundschuh góljával 2–0-ra vezettek a vendégek. Hazai oldalon először a csapatkapitány Kállay Márk köszönt be büntetőből. A negyed végén Tóth Márton lövésé kötött ki a hajdúsági kapuban.

A második felvonásban Boros is feliratkozott a gólszerzők listájára, majd Szőke Szabolcs értékesített egy ötöst (3–4). Az etap hajrájában felpörögtek az események, előbb Randelovics tette fel a koronát a megúszására, erre pedig Vidovics felelt (4–5).

Az ötperces pauzát követően az újbudaiak pillanatai következtek, Randelovics újabb góljával már háromra nőtt a felek között differencia (6–9). Szerencsére a debreceniek nem feltartott kézzel vágtak neki az utolsó játékrésznek, 7-10-es állásnál sem dőlhettek hátra Tóth Mártonék, hiszen a DVSE néhány minutum alatt kettőt is lefaragott a hátrányából, és még három és fél perc hátra volt a meccs végéig. Sajnos újabb fordulatot már nem jegyezhettünk fel, újabb vereséget szenvedett Komlósi Péter együttese, de erre a teljesítményre lehet építeni a Honvéd ellen, valamint a play-offban is.

DVSC-OSC 9-10 (1-3, 3-2, 2-4, 3-1)

A DVSE gólszerzői: Boros 2, Szőke 2, Fejős 2, Kállay 2, Vidovics 1