Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Egygólos vereséget szenvedett a DVSC fiókcsapata az NB-III-as bajnokság második fordulójában.

0

dsc_0117_custom_-300x200 Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Talán a nagy hőség miatt, de nem igazán találta saját játékát Szatmári Csaba együttese, sok hibával futballoztak. Középpályán párharcokat veszítettek, a megszerzett labdából a vendégek gyors támadásokat vezettek. Barna Viktor az első félidőben megszerezhette volna a vezetést, de ziccerben a kapufát találta el. A második játékrész elején egy távoli lövés Ujvárosit találta el, védőnkről felperdült a labda, a gólvonalról a felső lécre pattanva jutott túl a gólvonalon. Ezzel a találattal meg is nyerte a mérkőzést a balassagyarmati gárda.

Nem játszott jól csapatunk, hiányzott az átütőerő a játékból, sok volt a hiba, nem volt meg a kellő lendület. A vendégek egy szerencsés találatnak köszönhetően három ponttal távoztak Debrecenből.

DVSC-II – BSE: 0:0 (0:0)

DVSC-II: Hrabina – Molnár, Ujvárosi, Mészáros, Kundrák (Sárosi 66’) – Jankelic, Kuti, Barna, Damásdi (Pelles 77’), Bévárdi, Tonhaizer (Juhász 44’)

Edző: Szatmári Csaba

Szatmári Csaba: Egyáltalán nem, akár úgy is mondhatom, gyengén játszottunk ezen a mérkőzésen. Átjáró ház volt a középpályánk, sok labdát veszítettünk, ellenfelünk gyors kontrákat tudott indítani. Az első félidőben volt egy ziccerünk, ha azt értékesítjük, talán másképp alakul a mérkőzés, de az is hozzátartozik az igazsághoz, a Balassagyarmatnak voltak még gólszerzési lehetőségei. Mindezektől eltekintve inkább ikszes meccs volt, de egy szerencsés találattal ellenfelünk szerezte meg a győzelmet. Nem volt meg bennünk a kellő plusz, ennél több kell, ha eredményesek akarunk lenni. A védekezésünkkel akadtak gondok, a középpályán nem szabad labdát veszítenünk. A következő mérkőzésre ezeket a hibákat megpróbáljuk kijavítani.