Remek hangulatú vacsora Kovács Annával

Múlthét szerdán a DVSC Schaeffler válogatott átlövője és a Debreceni Sportélet vacsorajáték nyertesei a Hotel Lycium Átrium éttermében találkoztak.

0

anna2-300x225 Remek hangulatú vacsora Kovács Annával

Nyerteseink, Túriné Rásó Emma és Gulyás-Czibere Anikó izgatottan várták a szerda esti találkozót, hogy személyesen is találkozzanak a Loki kiváló kézilabdázójával, Kovács Annával. Eddig a lelátóról szurkoltak Annának és a csapatnak, most viszont egy kellemes környezetben, finom vacsora elfogyasztása közben beszélgethettek kötetlenül a játékossal. Nem csak mint szurkolók kötődnek a kézilabdához, hanem gyermekeik révén is, hiszen lányaik korosztályos csapatokban bontogatják szárnyaikat. Egyikőjük, Anikó lánya, szintén ott volt a vacsoraasztalnál.

Kovács Anna is nagyon várta már a szerda esti eseményt, mint elmondta, volt benne némi izgalom, mivel most először volt alkalma ilyen közegben beszélgetni szurkolókkal. Minden szempontból pozitív élményekkel gazdagodott, nagyon jól érezte magát, kedves embereket ismerhetett meg. Elmondta: „Azért tartom jó kezdeményezésnek ezeket a találkozókat, mert lebontja azt a korlátot, ami a csarnokban elválasztja a lelátón lévő nézőket a pályán lévő játékosoktól, ezáltal közelebb kerülhet egymáshoz a sportoló és a szurkoló, jobban megismerhetjük egymást.”

anna1-300x225 Remek hangulatú vacsora Kovács Annával

A két nyertes is hasonlóan vélekedett, azt fontosnak tartották megjegyezni, hogy mint embert is megismerhették Annát, mivel nem csak a kézilabda volt a téma, hanem az élet minden területe szóba került az este folyamán. Azt is megemlítették, felejthetetlen élményben volt részük, nem mindenkinek adatik meg, hogy egy olyan kiváló sportolóval és nagyszerű emberrel vacsorázhat együtt, mint Kovács Anna.

Az este nagyon jó hangulatban telt, amihez a finom vacsora is hozzájárult, mindhárman megjegyezték, az ételekkel maximálisan meg voltak elégedve, az étterem dolgozói nagyon kedvesek voltak, mindenre nagy figyelmet fordítottak, tökéletes kiszolgálásban volt részük.

Köszönjük a DVSC Schaeffler játékosának, Kovács Annának, hogy vállalta a vacsorát és nagy köszönettel tartozunk Az Átrium étterem vezetőjének, Molnár Lászlónak, hogy lehetővé tette az esemény megtartását.