Rosszul sikerült szezonzárás

Nagyarányú vereséget szenvedett U19-es csapatunk a Honvéd otthonában.

0

u19-300x206 Rosszul sikerült szezonzárás

Nagyon gyengén játszott Szatmári Csaba legénysége az egész mérkőzésen, eddigi teljesítményüktől messze elmaradtak. A támadásokból hiányzott az elképzelés és az erő, a védelmet könnyűszerrel átjátszották a hazaiak, ennek pedig ötgólos vereség lett a vége.

Sajnos nem sikerült szépen búcsúzni az őszi szezontól, de a vereségtől függetlenül, a fiúk minden dicséretet megérdemelnek, egy erős bajnokságban a harmadik helyen zárták az évet.

Honvéd – DVSC-DLA: 5:1 (3:0)

DVSC-DLA: Kosztyu, Kovács, Lakatos, Szabó K., Sárosi, Zsóri (Barna 70’), Szabó Á., Gyönyörű, Pintér (Juhász 88’), Bárány, Bene (Sóss 88’)

Edző: Szatmári Csaba

Gólszerző: Zsóri 63’

Szatmári Csaba: Egy jelentősen megerősített Honvéd ellen léptünk pályára, az NB-III-as csapatukból szinte mindenki visszajátszott, a szerdai MTK elleni kezdőből a legtöbben most csak a cserék közt lettek nevezve. A verségnek viszont nem ez volt az legfőbb oka, nagyon gyenge napot fogtunk ki, enerváltan, tompán futballoztunk. Nagyon hamar kétgólos hátrányba kerültünk, de lett volna lehetőségünk visszajönni a mérkőzésbe, viszont büntetőt hibáztunk, ráadásul a 47. percben a Honvéd megszerezte a harmadik gólját. Szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, valamit javult is a játék, de erőtlenek voltunk, nem vállaltuk fel az ütközéseket, mentálisan sem voltunk rendben. Teljesítménye alapján, Szabó Kornélt és Lakatos Benit tudnám kiemelni, a többiek jóval tudásuk alatt játszottak. Nem is a vereséggel van gond, mert ki lehet kapni, de nem ilyen játékkal. Egész héten, minden edzésen hangoztattam, egy győzelemmel egész őszi jó szereplésünket koronázhatnánk meg, sajnos nem sikerült.