Spitzmüller Levente öt perc alatt elintézte a Tarpát

A DSC-U17-es csapata nagyarányú győzelmet aratott Tarpán és magabiztosan őrzi második helyét a táblázaton.

0

40065055_451598135340578_4347461082076413952_n-2-300x200 Spitzmüller Levente öt perc alatt elintézte a Tarpát

Jankovics Sándor fiai a kezdő sípszó elhangzása után egyértelműsítették a vendégekkel, ezen a találkozón semmi esélyük nincs. Támadólag lépek fel, rákényszerítették akaratukat ellenfelükre, nyomás alatt tartották őket. Szépen felépített támadásokat vezettek, megbontották a védelmet, több helyzetet kidolgoztak. A nyomást csak negyedóráig bírta a Tarpa, akkor Spitzmüller Levente pillanatai következtek, öt perc alatt háromszor köszönt be a vendégek kapujába. Itt már el is dőlt a három pont sorsa, az iramból is visszább vettek a sportiskolások. Szünet után viszont újra lendületbe jöttek, ekkor 6 perc kellett, hogy ismét háromszor betaláljanak. A találkozó végére már csökkent a koncentráció, a szabolcsiak kozmetikázni tudták a végeredményt két találattal.

Csapatunk szép játékkal gyűjtötte be a három pontot, az történt a pályán, amit a fiúk akartak, szemre is tetszetősen futballoztak.

Szép volt srácok!

Tarpa – DSC-SI: 2:6 (0:3)

DSC-SI: Aranyi, Prokisch, Arday, Nagy D. (Már 56’), Zubora (Magyar 62’), Nemes, Varga (Simon 46’), Nánási (Németh 56’), Szőke, Asztalos (Nagy I. 62’), Spitzmüller (Dihen 62’)

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Spitzmüller 15’, 18’, 20’, Nagy D. 50’, Asztalos 55’, Nemes 56’

Jankovics Sándor: Az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, feltoltuk a védelmünket, letámadtuk ellenfelünket, fölényben futballoztunk. Többször megbontottuk a védelmüket, mögéjük tudtunk kerülni, jól sikerültek a beadások, középen tökéletes ütemben érkeztek a játékosok. Sok helyzetet kidolgoztunk, ezekből hármat értékesíteni tudtunk, ezzel mondhatjuk, le is zártuk a mérkőzést. Háromgólos vezetésünk után kicsit leült a játékunk, de szünet után beindult ismét a gépezet, felpörögtünk és a második félidőben megdupláztuk az előnyünket. 6:0-nál, gondolva a következő mérkőzésre, a meghatározó játékosokat lecseréltem, viszont akik pályára léptek, most nem tudták felvenni a játék ritmusát. A végén figyelmetlenek voltunk, két elkerülhető gólt kaptunk. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, az első félidőben úgy játszottunk, ahogy egy második helyen lévő csapatnak illik futballoznia. Győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, de nem vagyok telhetetlen, örülök, hogy egy agresszívan, időnként a durvaság határán játszó Tarpa ellen begyűjtöttük a három pontot. Gratulálok a csapatnak a jó és eredményes játékhoz, a győzelemhez.