Srdjan Blagojevic: “Két egymást követő siker után magabiztos a csapat”

Akár az elmúlt 5 fordulót, akár a legutóbbi 15 bajnokit vesszük alapul, az OTP Bank Liga két legjobb formában lévő csapata méri össze tudását szombaton 16.30-kor Pakson.

0

344271522_563902375879434_7959298044807682745_n-300x160 Srdjan Blagojevic: "Két egymást követő siker után magabiztos a csapat"Fotó: Ásztai Csaba

A jelenleg 4. DVSC harcban van a dobogóért a házigazda atomvárosiakkal, akik mindössze egy ponttal többet gyűjtve birtokolják a 3. pozíciót. Már csak 4 forduló van hátra, felesleges tehát külön hangsúlyozni a találkozó jelentőségét. A Loki Vezetőedzője, Srdjan Blagojevic is megfogalmazta várakozásait.

– Én nem a dobogóra, hanem a mindennapi munkára és az edzésekre koncentrálok, vagyis arra, hogy felkészülten lépjünk pályára a Paks ellen. A Paks elképesztő eredményeket ért el az elmúlt időszakban, ezért tisztelet jár a játékosainak és az edzőjüknek is. Nagyszerű teljesítményt mutatnak, az energiájuk, a hozzáállásuk és az önmagukba vetett hitük is a helyén van. Nehéz lesz ezekre választ adnunk, de minden megteszünk azért, hogy harcba tudjunk szállni velük és kihasználjuk az általuk hagyott területeket – nyilatkozta a Loki mestere, aki utalt az elmúlt hetek debreceni sikereire is. – Minden győzelem új motivációt és új energiát jelent, ezért is könnyebb a dolgunk, ha nyerünk. Lendületben vagyunk, ha szabad ilyet mondanom. Két egymást követő siker után magabiztos a csapat, függetlenül attól, hogy volt néhány problémánk az elmúlt periódusban. Megmutattuk, hogy ezeket is tudjuk kezelni, így most már az edzésre fókuszálunk, megtervezzük a taktikánkat és megígérhetem, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért – szögezte le Srdjan Blagojevic.