A Honvéd már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, háromgólos előnnyel várhatták a folytatást. Tovább tudta növelni az előnyét a hazai csapat, végül 5:0-ra megnyerte a találkozót. Sajnos a párharcokban rendre alul maradtak a debreceni akadémisták, nem érződött játékukban az elszántság.

Honvéd-MFA – DVSC-DLA: 5:0 (3:0)

DVSC-DLA: Kovács, Rácz (Mester 67’), Lakatos (Mezei 46’), Bárány, Hevesi, Stampf, Dobi, Molnár, Újvárosi, Nikitscher, Gálfi (Haraszti 73’)

Edző: Sándor Csaba

Sándor Csaba:

sandor_csaba Súlyos vereség a Honvéd otthonábanTudtuk, hogy fizikálisan erős, agresszív, gyors focit játszó csapat a Honvéd. Próbáltunk támadásokat vezetni, amiket apró szabálytalanságokkal megakadályozott a hazai csapat. Sajnos nagy figyelmetlenségekből kaptuk a gólokat, de úgy gondolom, ennyivel nem jobb a Honvéd. Tudomásul kell venni, ha nincs meg az egészséges agresszivitás, minden párharcot elveszítünk. A kapu előtt határozottabbnak kell lennünk, a kínálkozó lehetőségekkel élni kell. Remélem, a következő mérkőzésen tudunk ezen változtatni és megszerezzük első győzelmünket.