Szatmári Csaba: „szeretnénk győzelemmel, jó játékkal bemutatkozni hazai pályán”

A DVSC belső védője szerint a Mezőkövesd elleni mérkőzésen döntő lesz a koncentráció.

0

1_33-1-300x189 Szatmári Csaba: „szeretnénk győzelemmel, jó játékkal bemutatkozni hazai pályán”

Pár gondolat erejéig visszatérnék a Puskás elleni mérkőzésre, nagyon jó érzés győzelemmel kezdeni a bajnokságot, bár jó teljesítményt nyújtottunk, viszont nem volt tökéletes a játékunk, a befejezéseknél becsúszott egy két hiba, de a védekezésünk csapatszinten teljesen rendben volt. Meg tudtuk akadályozni a beíveléseket, bepasszokat, jól zártuk le a területeket. Ha támadásban jobban koncentrálunk, ebben javulunk a szombati mérkőzésen, még jobb teljesítményre leszünk képesek és itthon tudjuk tartani a három pontot.

Bár a Mezőkövesd keretében is történtek változások, a mag azért megmaradt, tudtak jó játékosokat igazolni, gondolok például itt Cserire. Biztos vagyok benne, nem feltartott kezekkel fognak pályára lépni, három pontért jönnek Debrecenbe, ráadásul ismerve edzőjük habitusát, biztos megpróbálja győzelembe hajszolni a csapatát. Természetesen a mi célunk nem lehet más, mint megnyerni ezt a mérkőzést, szeretnénk győzelemmel, jó játékkal bemutatkozni hazai pályán. Ráadásul van mit visszaadnunk a kövesdieknek, hiszen tavaly kétszer szenvedtünk tőlük vereséget a Nagyerdei Stadionban.

Küzdelmes mérkőzésre számítok, nagyon fontos a maximális koncentráció, hogy a befejezéseknél pontosabbak legyünk, az adódó lehetőségeinket jól használjuk ki. Bízok benne, már az első félidőben meg tudjuk szerezni a vezetést, akkor nyugodtabban játszhatunk. Egységesek vagyunk, az új játékosok is jól illeszkedtek be a csapatba, ha azt a teljesítményt nyújtjuk, amit a Puskás ellen mutattunk, és az előrejátékunkon tudjuk javítani, úgy gondolom, nem lehet gond a mérkőzésen.