Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk

Bernád gólja három pontot ért.

0

u15-3-300x179 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk

Tökéletesen kezdett Németi János csapata, még le sem telt az első negyedóra, máris háromszor sikerült bevenniük a Siófok kapuját. Lendületesen, jól játszott csapatunk, irányították a játékot, sorra dolgozták ki a helyzeteket. A hazaiak kósza ellentámadásaik egyikéből szépíteni tudtak a szünet előtt. Ha ebben a játékrészben kapu előtt jobban koncentrálnak Farkasék, akár pontot is tehettek volna a mérkőzésre.

Pihenő után visszaesett a játékunk, bár ehhez kellett némi játékvezetői segítség is, erősen lejtett ebből a szempontból a hazai pálya. A Siófok szinte a semmiből kiegyenlített, de mielőtt elkezdhettek volna bizakodni, hogy egy pontot otthon tartanak, Bernád góljával lelombozta a kedélyeket, ezzel a találattal pedig a DLA megszerezte a győzelmet.

Siófok – DVSC-DLA: 3:4 (1:3)

DVSC-DLA: Urbán, Mucsányi, Kovács (Tóth Á. 70’), Bernád, Kiss B. (Harcsa 54’), Fábián, Sustyák (Gellén 70’), Réti, Farkas (Sándor 70’), Perevuznik, Kuszkó

Edző: Németi János

Gólszerzők: Farkas 5’, Kiss B. 7’, Sustyák 13’, Bernád 80’

Farkas_Tamas-1-205x300 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk  Kiss_Balazs-205x300 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk  Sustyak_Balint-1-205x300 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk  Bernad_Szabolcs-2-205x300 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk

Nemeti_Janos_k-2 Tartalékosan is győzött U15-ös csapatunk Németi János: Sok játékost nélkülöznöm kellett ezen a mérkőzésen, de nagyszerűen kezdtünk, sikerült háromgólos előnyre szert tennünk. Jól játszottunk, több lehetőségünk is volt még a gólszerzésre, már ebben a játékrészben eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidő már nem sikerült úgy, mint az első, a Siófok kiegyenlített, szerencsére az egyenlítő gólra azonnal tudtunk válaszolni és megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a három ponthoz.