Tisza Tibor: ”a taktika egyszerű, ki kell menni a pályára és győzni kell.”

A DVSC egykori játékosa szerint, a játékosoknak el kell bírniuk a terhet, fel kell nőniük a feladathoz és megnyerni a mérkőzést.

0

dsc3073-300x225 Tisza Tibor: ”a taktika egyszerű, ki kell menni a pályára és győzni kell.”

A Ferencvárossal annak ellenére ki-ki meccset tudtunk játszani, hogy a zöld-fehérek már megnyerték a bajnokságot, teljesen felszabadultan, mondhatni örömmámorban futballoztak, ráadásul az égiek is őket segítették, számunkra viszont komoly volt tét, hiszen már az Üllői úton bebiztosíthattuk volna a harmadik helyünket. Sajnos nem sikerült, de emelt fővel jöhettünk le a pályáról, véleményem szerint, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

A szokásoktól eltérően, nem szombaton, hanem vasárnap lépünk pályára, az utolsó fordulóban a Paks látogat a Nagyerdei Stadionba. Mint tavaly, idén is az utolsó játéknap fog dönteni a bronzéremről, az mindenképp dicséretes, hogy a fiúk megteremtették maguknak ezt a lehetőséget, a sorsuk a saját kezükben van. Ezen a mérkőzésen eldől, milyen fából faragták őket, fel tudnak-e nőni a feladathoz és megszerzik-e a győzelmet, ezzel együtt a harmadik helyet. Erre minden esély meg van szerintem, én maximálisan bízok a csapatban, csakis a győzelemben gondolkozok. Felül kell kerekedni azon, hogy nagy a tét, azt kell nyújtani, amit tudnak a srácok, a DVSC szerintem jobb mint a Paks, ezt az eredmények is tükrözik. Lehetne most taktikáról, beszélni, de a taktika egyszerű, ki kell menni a pályára és győzni kell. Hazai környezetben játszunk, a szurkolók maximálisan támogatják a csapatot, biztos, hogy jó hangulat lesz a stadionban, a 90 perc után remélhetőleg kezdődhet az ünneplés.