Tizenegyedik győzelmét is begyűjtötte a kis Loki

A DVSC második csapata magabiztos játékkal fektette két vállra szombaton a Karcag együttesét.

0

434125420_929164415880076_8074313812623272520_n-300x162 Tizenegyedik győzelmét is begyűjtötte a kis LokiLegutóbbi két meccsén nyolc gólt rúgott Máté Péter együttese és győzte le előbb a Gyöngyös, majd a Tiszaújváros csapatát. A piros-fehér fiatalok nagyszombaton idegenben folytatták a pontvadászatot, a Karcag otthonában léptek pályára.

Lendületesen és támadófelfogásban kezdte a mérkőzést debreceni alakulat, próbálta nyomás alá helyezni a karcagiakat. A házigazdák viszont szervezetten védekeztek, jól szűkítették a területeket, nem volt egyszerű mögéjük kerülni. Voltak azért helyzetek, de vagy a kapufa segített a kék-fehéreknek, vagy a gólvonalról tudtak menteni. A Karcag kontrákkal kísérletezett, ám ezek hamar elhaltak, Engedi kapuja nem került veszélybe. Ám hiába a fölény, a hálót nem tudták megzörgetni a Máté-tanítványok az első etap végéig.

A második félidőre változtatott a taktikán a kis Loki mestere, ez jó döntésnek bizonyult, már többször sikerült megbontani a hazai védelmet. Levegőben lógott a vezető találat, de erre a 66. percig kellett várni: Kohut Máté indította Egri Imrét, aki bevette a karcagi kaput. Egy gól nem előny, tudták ezt a cívisvárosiak, próbálták is megduplázni előnyüket. De a kék-fehérek sem adták fel, a vendégek védelmén azonban továbbra sem találták a rést. A mérkőzés végül a 94. percben dőlt el, miután Horváth Zalán értékesített egy jogosan megítélt büntetőt.

A kis Loki újabb pontokkal gazdagodott és tartja a lépést a dobogó harmadik fokán álló Cigánddal.

NB III Észak-keleti csoport 22. forduló

Karcag – DVSC-II: 0-2 (0-0)

DVSC-II: Engedi – Farkas, Nagy R., Fábián (E. Romanchuk 88’), Horváth, Cibla (Szakács 81’), Kozma, Kohut, Egri (Takács 84’), Gellén, Gyenti

Vezetőedző: Máté Péter

Gólszerzők: Egri 66’, Horváth 94’

Máté Péter: Egy nagyon jól felkészített Karcaggal találkoztunk, az első félidőben jól zárták a területeket, ennek ellenére sikerült megbontanunk védelmüket. Megvoltak a helyzeteink, de ebben a játékrészben nem tudtunk betalálni. Szünet után változtattunk játékunkon, ezáltal jobban nyíltak a területek, nyugodtabban is futballoztunk, helyzeteinkből kettőt értékesítettünk. Sokat tettek a győzelemért a srácok, nagyon érett játékot mutattak, minden elismerést megérdemelnek.