Tovább szárnyal az U12

Putnokon is megőrizte veretlenségét akadémiai csapatunk.

0

56-300x180 Tovább szárnyal az U12

Sokat nem kellett várni az első találatra, szinte a középkezdés után megszületett a DLA vezető gólja. A hazaiak, hogy elkerüljék a további találatokat, szervezettebben kezdtek el védekezni, próbálták állni a debreceni rohamokat. A 14. percben viszont megtörtek, megduplázódott az előny, majd nem sokra rá harmadjára is a putnoki kapuban landolt a labda.

A második játékrészben tovább tartott a debreceni fölény, hiába védekezett zártan a hazai gárda az újabb gólokat nem tudták megakadályozni, ismét háromszor kellett kapusuknak maga mögé nyúlnia.

Szervezetten, fegyelmezetten játszott Szűcs János együttese, szépen járatták a labdát, tudatosan építették fel támadásaikat, sok helyzetet kidolgoztak, mindenben ellenfelük fölé nőttek, megérdemelt győzelmet szereztek. A csapat ezzel továbbra is 100%-os, hat meccsen 39 gólt szereztek és csak hármat! kaptak.

Szép volt srácok, így tovább!

Sajóvölgye – DVSC-DLA: 0:6 (0:3)

DVSC-DLA: Sándor, Bartha, Bodnár, Boros, Komlósi, Kelemen, Kiss Z., Rácz, Hajdú

Cserék: Lipóczi, Szabó, Kovács, Orsó, Bora, Kristóf, Böcking, Kerekes

Edző: Szűcs János

Gólszerzők: Bartha 1’, 14’, Kovács 22’, Szabó 42’, Komlósi 57’, Kerekes 60’

Szűcs János: Hasonló volt ez a találkozó, mint az eddigiek többsége, ellenfelünk a védekezésre koncentrált, annyi különbséggel, hogy ezt nagyon szervezetten tették, időnként még ki is tudtak szabadulni a rájuk helyezett nyomás alól. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, fölényben játszottunk, győzelmünk teljesen megérdemelt, ha helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, akár két számjegyű is lehetett volna a végeredmény. A játékkal elégedett voltam, örülök annak, hogy amiket edzéseken gyakoroltunk, viszont láttam a pályán, azokat meccshelyzetben is jól valósították meg a gyerekek. A csapat minden tagjának jár a gratuláció. A következő fordulókban már az élmezőnyben lévő csapatok ellen lépünk pályára, ha továbbra is az eddigi teljesítményt nyújtjuk, ilyen lesz a játékosok hozzáállása, bizakodhatunk a további jó eredmények elérésében.