U11-es csapatunk az ország legjobb négy csapata közt ott lesz a döntőben

Gödöllőn rendezték a korosztályos futsal országos bajnokság elődöntőjét.

0

u11futsaldonto-300x185 U11-es csapatunk az ország legjobb négy csapata közt ott lesz a döntőben

Fotó:dvsc.hu

Opre Gergely tanítványai fokozatosan lendültek játékba, első mérkőzésüket még elveszítették ugyan, de a következő kettőt megnyerték. A Mészöly Focisuli elleni győzelem külön értékes, mivel őket tartják a bajnokság favoritjának. A két győzelem azt is jelenti, ott lesznek a fináléban.

A srácok minden mérkőzésen hatalmas akarattal, fegyelmezetten és jól játszottak, teljesen megérdemelten kerültek a döntőbe.

U11-es csapatunk készülhet a május 27.-i döntőre, ellenfeleik a Veszprém, Mészöly Focisuli és a Siófok csapatai lesznek.

Eredmények:

DVSC-DLA – Gödöllői SK 2-4

Gól: Kovács Bendegúz, Bartha Attila

Mészöly Focisuli SE – DVSC-DLA 1-2

Gól: Bodnár Balázs, Szabó Milán

DVSC-DLA – Várda SE 3-1

Gól: Hajdú Dávid, Kovács Bendegúz, Rácz István

A csapat tagjai: Sándor Gábor, Bodnár Balázs, Vékony Zsombor, Rácz István, Bartha Attila, Lovas Bertold, Kovács Bendegúz, Hajdú Dávid, Szabó Milán

Edző: Opre Gergely

A csapat legjobbjának Bodnár Balázst választották

Opre Gergely: A Gödöllő elleni mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, elég korán hátrányba kerültünk. Lassan jöttünk bele a mérkőzésbe, de addigra már három gól volt ellenfelünk előnye. A második félidőben sikerült felzárkóznunk, benne volt a mérkőzésbe, hogy ki tudunk egyenlíteni, de a mérkőzés végén talált egy gólt a Gödöllő, így 4:2-re kikaptunk. Azt gondolom, az volt a gond, hogy egy ideje elszoktunk a futsaltól és kellett kis idő, mire visszarázódunk ebbe a játékba, de a gyerekek szerencsére újra ráéreztek az ízére.

Aztán a Mészöly következett, volt bennünk egy kis félsz, tudtuk, nagyon jó csapat, a Bátor Kupán már megmérkőztünk velük, akkor hiba vezettünk három góllal ellenük, fordítani tudtak, ez az élmény ott volt a gyerekekben. Mindent részletesen átbeszéltünk kezdés előtt, a játékosok nagyon felszívták magukat és kiváló játszottak a mérkőzésen. Nagyon jól védekeztünk, mindenki jó teljesítményt nyújtott és sikerült győznünk ezen a szoros találkozón.

Mire az utolsó meccsünkre sor került, kiderült, hogy körbeverések miatt, a gólarányok fognak dönteni a továbbjutásról. Mivel a Mészőly nagyon megverte a Gödöllőt, nekünk az utolsó mérkőzésünkön elég volt egy sima győzelem is. De úgy álltunk a találkozóhoz, hogy minél nagyobb arányban nyerjünk. Sikerült a Kisvárdát 3:1-re megvernünk és bejutottunk a négyes döntőbe. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt sikerült elérnünk. Gratulálok a csapatnak a sikeres szereplésért és a nagyon jó játékért.

Lélekben már készülünk egy újabb mérkőzésre a Mészöly ellen a döntőbe, de a másik két csapat is jó, így a fináléban bármi megtörténhet. Szeretnénk minél jobb eredményt elérni, jó lenne dobogón végezni.