Ugrai Roland: „komoly célokért küzdő csapatba kerültem”

A cívisvárosban folytatja pályafutását az ötszörös válogatott Ugrai Roland, aki a szezon végéig szóló szerződést kötött a Debreceni VSC NB II-es labdarúgócsapatával.

0

ugrai_roland-300x169 Ugrai Roland: „komoly célokért küzdő csapatba kerültem”Fotó: dvsc.hu

Kedd délután jelentette be hivatalosan a labdarúgó NB II-ben szereplő DVSC klubhonlapja, amiről már napok óta suttogtak a zuhanyhíradóban: Ugrai Roland a szezon végéig Debrecenbe teszi át székhelyét. A támadó december közepén közös megegyezéssel bontotta fel a szerződését a Budapest Honvéddal, azóta nem volt klubja, így szabadon igazolhatóként szerződtette a DVSC. A 28 éves futballista korábban a Haladásnál, a Ferencvárosnál, a Diósgyőrnél és Görögországban, az Atromitoszban is megfordult.

„Nagyon vártam ezt a pillanatot, hiányzott már a játék – nyilatkozta bemutatásakor a gólerős támadó, aki már Debrecenben tartózkodik, s akár már az MTK elleni hétközi kupamérkőzésen pályára léphet. – Örülök, hogy egy olyan csapatba kerültem, amely komoly célokért küzd. Fizikálisan rendben vagyok, az utóbbi hetekben a III. Kerületi TVE-nél tudtam edzeni, persze a meccsritmust semmi sem pótolhatja. Mentálisan is jól érzem magam, nagy várakozással tekintek az előttem álló időszakra.”

A DVSC szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjében lesz érdekelt, míg vasárnap a bajnokságban vár fontos rangadó vár a piros-fehérekre, akik a tabella negyedik helyén álló pécsiek otthonába látogatnak.

P.G.