Vereséggel kezdte a rájátszást a DVSE az OB I/B-ben

A debreceni alakulat a fővárosi UVSE otthonában szenvedett 20-7-es vereséget szombaton.

0

                                           dvse-1-300x200 Vereséggel kezdte a rájátszást a DVSE az OB I/B-benFotó: Nagy Anita

Miroslav Bajin csapata az A csoport győzteséhez látogatott, mely az alapszakaszban mindössze három vereséget szenvedtek el.

Rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést az UVSE. Az első negyedben öt gólt szereztek, amire csak egyszer tudott válaszolni a Debrecen, a mieink gólját Rózsa Bence jegyezte.

A második negyedben tovább növelte az előnyét a fővárosi gárda. A DVSE ebben a felvonásban is csak egy gólt tudott szerezni, ami Szarvas Péter nevéhez fűződött. A nagyszünetre 10-2-re vezetett a házigazda, ezzel pedig szinte el is döntötte a három pont sorsát.

A harmadik játékrészben Zsilák László egy büntetőből megszerzete a mieink harmadik gólját. Négy perccel később Stefanidesz Levente is betalált, amivel 12-4-re alakította az állást. A negyed végére a házigazdák már tizennégy találatnál jártak.

Az utolsó negyedben a DVSE részéről Turcsányi Ákos, Macsi Martin és Patócs Márton András talált be, a hazai csapat azonban sokkal hatékonyabban értékesítette az adódó lehetőségeket, és kialakította a 20-7-es végeredményt.

A Debrecen legközelebb hazai medencében játszik április 28-án. Akkor a BVSC-Zugló érkezik a cívisvárosba.

Férfi OB I/B Osztályó Országos Bajnokság Rájátszás 1-8. helyért 1. forduló:

            UVSE – DVSE  20-7 (5-1, 5-1, 4-2, 6-3)

DVSE: Gergely Bence, Patócs Márton András (1), Szarvas Péter (1), Somorjai Sebestyén, Stefanidesz Levente (1), OroszTamás, Torda Péter, Dienes Imre Balázs, Zsilák László (1), Katona Gábor, Rózsa Bence (1), Macsi Martin (1), TurcsányiÁkos (1), Módy Tóbiás

Edző: Miroslav Bajin