World Jumping már Debrecenben is hódít

A fitnesz egy új stílusa nyer egyre nagyobb teret az országban és Debrecenben is. Népszerűségére jellemző, hogy az edzéseket egyre többen látogatják.

0

De mi is az a World Jumping? Erről kérdeztem Gavallér Fanni trénert, személyi edzőt, aki a városban egyedüliként tart ilyen edzéseket.

GF World Jumping már Debrecenben is hódít
Honnan ered a jumping?

Németországból ered, ez az edzésfajta.

Mennyiben más, mint általában a fitnesz?

A World jumping azért más, mert egyszerre nem egy izomcsoportot mozgat meg, mint a konditermi gépek, ezért választottam a jumpingot. Ami talán a legfontosabb, hogy köztük van a mély hátizom is, amelynek az erősítésével elkerülhetőek a gerinc problémák.

Speciális gyakorlatokat végeztek?

Egyszerű gyakorlatokat végzünk, de a trambulin instabilitása miatt még is nehezebbnek tűnnek.

worldjumping World Jumping már Debrecenben is hódítA szervezetre és a testre milyen hatásokkal van, minden izmot megmozgat?

A jumping kifejezetten jó hatással van a testre és a lélekre is, mivel az edzés alatt boldogsághormon szabadul fel és a vendégeim mindig vidámabban és felszabadultabban távoznak az edzésekről. Nagyon sok izomcsoportot megmozgat. Mély hátizom, törzsizom, fenék és combizom. Ezeket a testrészeket mozgatja a legjobban. Mivel én az edzéseim alatt használok kézi súlyzót is, ezért a karizmokat is szépen megtudjuk dolgoztatni.

Csak nőknek ajánlod vagy férfiak is bátran elkezdhetik?

Nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlom, vannak férfiak is az óráimon.

Van minimum és maximum korhatár, vagy akár gyermekeknek és idősebbeknek is érdemes elkezdeni?

Nincs korhatár. Kicsi gyerekkortól időskorig ajánlom mindenkinek.

worldjumping3 World Jumping már Debrecenben is hódítAz edzések mennyire változatosak?

Mindig próbálok változatos órát tartani, hogy ne legyen monoton a vendégeim számára, próbalom színesíteni az edzéseket eszközökkel is.

Akik kedvet kapnak, hogy kipróbálják a Word jumpingot, hol tehetik meg? Mikor vannak edzések?

Helyileg az óráim a Chili Fitnessben vannak a Vágóhíd utcán. Az edzésidőpontokat a World Jumping hivatalos facebook oldalán tudják megnézni vendégeim és ott is tudnak bejelentkezni vagy a +36203442006-os telefonszámon.

worldjumping4 World Jumping már Debrecenben is hódítNem kerülhető meg a kérdés, mennyibe kerül egy alkalom? Vagy van lehetőség több alkalomra szóló bérletet is vásárolni?

Természetesen van egy alkalmas jegy is, aminek az ára 1300 Forint, a bérlet pedig 13.000 Forint, 10+1 alaklom ajándék.

worldjumping5 World Jumping már Debrecenben is hódítMilyen követelményeknek kell megfelelnie annak, aki tanítani szeretné ezt?

Külön képzést kell elvégezni, és nem árt, ha az illető rendelkezik egy kis sport múlttal

Beszéljünk egy kicsit Gavallér Fanniról. A kézilabda szerelmeseinek nem ismeretlen a név. Úgy tudom, felhagytál a kézilabdával. Lehet tudni az okát?

Igen sajnos az egyik legnagyobb szerelmemmel, a kézilabdával felhagytam 13 év után. Az oka a térdproblémáim voltak és nem tudtam már azt a színvonalat nyújtani, amit elvártam volna magamtól. Én úgy vagyok vele, hogy vagy csinálok valamit 100%-an vagy sehogy. Volt egy térdműtétem, ami után jöttek a gondok, porclágyulás, oldalszalagok beszakadása és ezek miatt hagytam fel az élsporttal.

Egyedül birkóztál meg a nehézségekkel vagy voltak, akik ebben segítettek?

A családomnak nagyon sokat köszönhetek, mert ebben a nehéz időszakban is mellettem álltak és támogattak. A barátaim is nagyon sokat segítettek abban, hogy napról napra jobban legyek, mint testileg, mint lelkileg. Viszont nem mehetek el szó nélkül egy ember mellett, akit úgy hívnak, hogy Balogh Norbert. Ő volt az, aki teljesen rendbe hozott a Thai-boksz edzéseivel. Nála tudtam kiadni magamból mindent, ami bántott. Nagyon nagy köszönettel tartozom neki is és természetesen a családomnak meg a barátaimnak is. Az ő segítségük nélkül nem tartanék itt a civil életemben.

Úgy tudom, tanulsz, képzed magad. Mik a távlati céljaid?

Rengeteg időt töltöttem tanulással. Funkcionális tréner, személyi edző és táplálkozási tanácsadó is vagyok már.  Szeretném minél több emberhez eljuttatni a jumpingot, ezen kívül az élsportba is bevezetni (kosárlabda, kézilabda, vízilabda), mert nagyon jó edzés kiegészítő. A Chili Fitness termében dolgozom, várom sok szeretettel leendő vendégeimet!

 

Hölgyek, urak! Akinek kedve van hozzá, hogy kipróbálja a World Jumpingot, az ne késlekedjen!

Jelentkezni lehet, a gavallerfanni1@gmail.com levelezési címen vagy telefonon, a +36203442006-os számon.

Ízelítőért klikk ide!  Vagy görgess tovább

A lányok már nagy erőkkel készülnek a bikini szezonra!😊 Ha te is szeretnél lapos hasat,feszes combokat,kerek popsit akkor itt a helyed! Várlak sok szeretettel a Chili fitnesben! 😊

Közzétette: GymStick / World Jumping Debrecen – 2017. március 22., szerda