Jól céloztak az egyetemisták

Csapatban és egyéniben is remekeltek a Debreceni Egyetem sportlövői a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB). A november 12-ei budapesti versenyen az intézményt tíz hallgató képviselte.

0

20181112-225-300x200 Jól céloztak az egyetemisták

Az előző évhez hasonlóan idén ismét eredményesek voltak a Debreceni Egyetem hallgatói a budapesti BOK csarnokban megrendezett versenyen. A légpisztoly vegyes csapat (Kiss Nikolett, Pető Réka, Becsei Miklós) arany-, a légpuska vegyes csapat “A” (Polgár Márta, Rácz Laura, Pető Réka) ezüst-, a “B” pedig (Kiss Nikolett, Huszár Zoltán, Becsei Miklós) bronzérmet szerzett.

A Debreceni Egyetem sportolói az egyéni versenyszámokban is remekül szerepeltek. A légpisztoly 20 lövéses számában a nőknél Kiss Nikolett harmadik, Pető Réka ötödik helyezést ért el. A férfiaknál Becsei Miklós a harmadik helyen végzett, File Márk pedig hatodik lett.

A nők légpuska 20 lövéses versenyében Polgár Márta a dobogó második fokára állhatott, Pető Réka negyedik, Kiss Nikolett hatodik és Rácz Laura hetedik helyezett lett. A férfiaknál Becsei Miklós ötödik, Huszár Zoltán hetedik, Madarász Fábián nyolcadik, File Márk a tizenkettedik helyen zárta a versenyt. A légpisztolyosok 60 lövéses számában Fleischer Bernadett ötödik helyen végzett.

A hallgatók versenyen való részvételét a Sporttudományi Koordinációs Intézet támogatta.