Szombaton ismét FőnixFitt

Idén először saját színpaddal várja a mozogni vágyókat az UNIFIT a sportparádén. A Debreceni Egyetem szakemberei előadásokkal, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ pedig ingyenes vizsgálatokkal készül a januári fitnesz rendezvényre.

0

20180113-021-300x200 Szombaton ismét FőnixFitt

Sztárvendégekben ezúttal sem lesz hiány Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényén: Béres Alexandra, Sifter Tímea, Czégel Erika, Katus Attila és Tatarek Rezső mellett idén is helyet kap a nagyszínpadon a debreceni oktatók színe-java. A programok között kangoo, world jumping, WALKenergie és indoor cycling maraton is szerepel.

A január 12-i eseményre a Debreceni Egyetem fitneszközpontja, az UNIFIT is külön színpadot kapott, ahol a deepworktől a piloxingon keresztül a harcművészeti óráig számtalan mozgásformát kipróbálhatnak a látogatók. Az egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének szakemberei ismét tudományos oldalról világítanak rá a hatékony és tudatos edzés lényegére. Az intézmény Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központja pedig ingyenes egészségügyi mérésekkel és tanácsadással várja a sportbarátokat a Főnix Csarnokban.

Az egész napos rendezvényre már egy mozijegy áráért lehet belépőt váltani. További információk www.fonixfitt.huoldalon találhatók.