Válogatott szintű játékost igazoltak a Bikák

Az Arany Bikák Darts SE tovább erősödik 2019-ben, a klub válogatott szintű játékost is igazolt.

0

Penge3-300x200 Válogatott szintű játékost igazoltak a Bikák

Nincsenek távozók az egyesületből, viszont nagyszerű játékosok érkeztek, többek között Kristóf Tamás, aki 2018-ban megnyerte a Bikák által szervezett 10 fordulós amatőr versenysorozatot, és készen áll, hogy a komolyabb versenyeken is bizonyítson. Devits Ádám a Sport DC és a Cívis DSE korábbi játékosa, aki jó úton halad, hogy újra magas szintű játékot produkáljon egy kisebb lejtmenet után. Nagy Zoltán a Sport DC csapatából érkezik, kiváló játékos, sok-sok év tapasztalattal a háta mögött, és sok szép eredménnyel tarkított múlttal, ami remélhetőleg tovább színesedik a jövőben. Két dartsos érkezett a megszűnő Tiszaföldvár DE csapatából Nagy Tibor és Tankó Levente személyében, valamint Barta Zsolt, aki a csapatbajnokságban segíti majd a Bikákat. Az első engedélyes női játékos a csapatban Oroszné Koncz Nóra lett. A klub megnyitotta kapuit az amatőr játékosok előtt is, ahol rengeteg tehetséges játékos lépett be. A versenyengedéllyel nem rendelkező játékosok az átigazolási határidő lejárta után is csatlakozhatnak a Bikákhoz.

Penge-300x217 Válogatott szintű játékost igazoltak a Bikák

A legnagyobb igazolás kétségkívül Székely „Penge” Pál lett ebben a szezonban. Palinak tavaly óta elsőszámú célkitűzése a nemzetközi versenyeken való eredményes szereplés. A Budapest Police SE segítette őt 2018-ban, 2019-től pedig az Arany Bikák Darts SE áll majd Penge mögött, hogy elérje nemzetközi sikereit. A számára nyújtott, elsősorban anyagi támogatást, a Bikák a hajdúszoboszlói Montemar 2002 Kftnek köszönhetik, miután Tóth Norbert ügyvezető a játékos egyesületen keresztül történő szponzorálásban lehetőséget látott.

Nincs konkrét cél meghatározva Székely Pál számára a Bikák által, a lényeg, hogy a lehető legjobbat kihozza magából nemzetközi téren. Az álom, hogy ez elég legyen hozzá, hogy Penge kijusson valamely világbajnokságra. Az Arany Bikák célja az igazolással, hogy népszerűsítse az egyesületet, ezáltal is elősegítve a Bikák fő tervét, hogy Debrecen felzárkózzon a hazai elithez, és kilépjen a nemzetközi porondra. Ennek megfelelően az új Bika vállalta, hogy a nemzetközi versenyzés mellett, a versenynaptárhoz igazítva, segíti az Arany Bikák DSE tagjainak fejlődését.

Izgalmasnak ígérkezik tehát a 2019 darts szempontjából. Bízunk benne, hogy minden Bika eléri a 2019-re kitűzött célját.

Sok sikert mindenkinek! Hajrá Debrecen!