Megkezdték szereplésüket Ljubljanában a jégkorongozó ifjak

U 11-es együttesünk pénteken lejátszotta első mérkőzéseit a HK Slavija által rendezett nemzetközi tornán. A debreceni fiatalok délelőtt a házigazdák, míg kora délután a KHL Medvescak(CRO) együttesével találkoztak.

0

defaultnews_u12-1-300x200 Megkezdték szereplésüket Ljubljanában a jégkorongozó ifjak

EREDMÉNYEK:

08.00 Debreceni HK – HK Slavija Junior 2. 0-1
08.30 HK Slavija Junior 2. – Debreceni HK 2-0
13.00 Debreceni HK – KHL Medvescak 0-4
13.30 KHL Medvescak – Debreceni HK 3-0

(A mérkőzések 2 x 20 percesek, de a félidőket önálló eredményként veszik számításba.)

Máthé Csaba: „A nyitómeccsen nagyon megilletődötten játszottunk, látszott, hogy a csapat felének ez volt az első U 11-es nemzetközi mérkőzése. Ahogy teltek a percek, egyre jobban játszottunk, ám mindez kevés volt ezen a magas színvonalú tornán. A második találkozón már jobban ment a hoki, de ezúttal is több játékos teljesítménye elmaradt a tényleges tudásától. Amint már mondtam, a torna az eredményektől függetlenül nagyon hasznos; ennek jóvoltából fel tudjuk mérni, hogy ki milyen szinten van és mennyi munkára lesz szükségünk a jövőben.”

Szombaton a második játéknapjához érkezett a ljubljanai U 11-es torna. A mieink négy meccset játszottak a csoportjukban, először nyertek a Lehel HC ellen, majd vereséget szenvedtek a csoportgyőztes Bled (SLO) csapatától.

EREDMÉNYEK:

Lehel HC – Debreceni HK 0-4
Debreceni HK – Lehel HC 3-1
Debreceni HK – HK Bled 1-3
HK Bled – Debreceni HK 6-0

Máthé Csaba: „Ezen a napon sokkal jobban játszottunk, mint eddig, úgy látom, hogy lassan sikerül felvenni a torna fordulatszámát. A játékosok többsége magabiztosabban hokizott, ennek az eredménye, hogy vasárnap a 7. helyért fogunk megküzdeni. A csapat teljesítményével Prakab Szilárd edzővel együtt elégedettek vagyunk.”