Jól teljesítettek Szolnokon a Fehértigrisek

Lezajlottak a Kenguru-korosztály régiós jamboree-jai. A Cívis DKA Fehértigrisek Szolnokon vendégszerepeltek. A területi győztesek találkozójára sajnos különböző okok miatt öt játékosát is kénytelen volt nélkülözni Bajusz György. (Farkas Laura, Papp Dorottya, Szőke Hanna, Pásti Bianka, Kánya Emma) Szerencsére pótlásukat sikerült fiatalabbakkal megoldaniuk, és a nehezítő körülmények ellenére szép teljesítményt nyújtottak a tornán.

0

bajjer-600x450-300x225 Jól teljesítettek Szolnokon a FehértigrisekFotó: debka.hu

Cívis DKA Fehértigrisek  –  DVTK-ÉLKSK Tiszaújváros 48-72 (8-26, 15-16; 7-22, 18-8)

Fehértigrisek: Csukás Dalma 1, Tajti Dóra 13, Fárbás Emma 13,  Szántai Szonja, Szatmári Nóra, Tóth Sára 3, Labancz J.Lujza 5, Kis Nikolett 12, Suszter Emma 1, Czégény Helga, Neuwirth Nóra

Edzők: Bajusz György és Új E.Dorottya

Bajusz György: Sajnos sem támadásban, sem védekezésben nem bírtunk az ellenfél akcelerált, de kosárlabdázni is kiválóan tudó játékosával (a csapat pontjainak felét és a szerzett labdák többségét egy ember hozta), de csapatként is jól felkészített társaság volt a Tiszaújváros (a fél csapat már az U12-ben is edződik-játszik és ez meg is látszott). Hajtós meccs volt, sok minden kiderült: az is, hogy mi az, amit már ilyen szinten is eredményesen tudunk, mi az, amit még javítanunk kell.

Cívis DKA Fehértigrisek  –  Bajai NKK/A 73- 42 (20-9, 21.12, 14-15, 18-6)

Fehértigrisek: Csukás Dalma 6, Tajti Dóra 18, Fárbás Emma 23, Szántai Szonja 1, Szatmári Nóra, Tóth Sára 11, Labancz J.Lujza 7, Kis Nikolett 5, Suszter Emma 1, Czégény Helga, Neuwirth Nóra 1

Edzők: Bajusz György és Új E.Dorottya

Bajusz György: Ezen a meccsen már jobbára a mi akaratunk érvényesült, bár ellenfelünk is keményen küzdött, így még értékesebb ez a győzelem a Bács-Kiskun megyei régió első csapata ellen. Sok jó 1:1 elleni játék, ügyes indítások, jó védekezés jellemezte játékunkat. Támadásban kevesebbet, inkább védekezésben mutattunk többet csapatjátékunkból. Köszönjük ellenfeleinknek a jó meccseket, lelkes szülői gárdánknak pedig a szurkolást!