Ferenczi győzelmet vár Bakuban

A DVSC baloldali védője szombaton debütálhat a nemzeti csapatban, elmondta, megtisztelő számára, hogy a válogatott tagja lehet.

0

dvsc_mtk_20190406_29-300x191 Ferenczi győzelmet vár Bakuban

Marco Rossi a Loki három játékosát hívta be az Európa-bajnokságra készülő válogatott bő keretébe, sajnos Bódi Ádám a keretszűkítés után kimaradt, ez kissé érthetetlen döntés szerintünk a kapitány részéről, hiszen remek szezont tudhat maga mögött középpályásunk. Két védőnk, Pávkovics és Ferenczi viszont maradtak, már el is utaztak a csapattal Bakuba. Baloldali védőnk a dvsc.hu oldalon nyilatkozott.

Mondanom sem kell, nagyon boldog vagyok, hogy a szűk utazó keretbe is bekerültem. Büszkeséggel tölt el, és megtisztelve érzem magam, hogy a válogatott tagja lehetek. Megmondom őszintén, egyáltalán nem számítottam rá, hogy meghívnak a keretbe. A saját teljesítményem mellett viszont sokat jelentett az is, hogy a Lokival jól szerepeltünk a bajnokságban, enélkül nem jöhetett volna létre – fogalmazott a DVSC balhátvédje, Ferenczi János. – Csak pozitívan tudok nyilatkozni a válogatottnál eltöltött eddigi tapasztalataimról. Nagyon jól érzem magam, jó kis társaság jött össze, szerencsére mindenki segítőkész és rendes, nekünk tényleg csak a focira kell koncentrálnunk. A kapitány főként a csapathoz szól az edzéseken, de nekem is volt már egy rövid beszélgetésem vele.

Tegnap este megérkeztünk Bakuba, ahol ma a találkozó időpontjában vezényel majd edzést Marco Rossi szövetségi kapitány. Tudjuk, csak a három pont az elfogadható. Nehéz meccsre számítunk, de természetesen mindent megteszünk a győzelemért. A Wales elleni összecsapásra reméljük, már három ponttal a hátunk mögött érkezünk, és ez erőt és lendületet adhat, hogy hazai pályán is jó eredményt érjünk el, és továbbra is esélyünk legyen az Eb-re való kijutásra.