A labdarúgás szerelmesei már igényelhetik a jegyeket a 2020-as Eb-re

Azok, akik személyesen szeretnék a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit megtekinteni a különböző helyszínek egyikén, ,már leadhatják jegyigénylésüket.

0

988-1ytg-hu-2-300x168 A labdarúgás szerelmesei már igényelhetik a jegyeket a 2020-as Eb-reGrafika: mlsz.hu

A 12 helyszín között 8 főváros van, és 11 olyan stadion, aminek befogadóképessége meghaladja az ötvenezer főt – ez azt jelenti, hogy rekordnak számító hárommillió jegy lesz elérhető a szurkolók számára a 2020-as kontinensviadalra. Az első Európa-bajnokság 60. évfordulóján rendezett torna jegyigénylő rendszerébe már eddig is lehetett regisztrálni, de a szurkolók egy évvel a torna előtt, június 12., 14.00-tól egy hónapon át, július 12-ig igényelhetnek belépőket az UEFA magyar nyelvű oldalán.

Amennyiben az igénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló jegyek számát, a belépők sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között. Az igényléssel nem kell kapkodni, a jegyhez jutás esélye független a jegyigénylés időpontjától.

A JEGYEK LEGNAGYOBB RÉSZE EBBEN AZ IDŐSZAKBAN FOG ELKELNI, AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGHOZ KÖZELEDVE MÁR CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMÚ BELÉPŐ LESZ ELÉRHETŐ, ÍGY AKI OTT AKAR LENNI AZ EB-N, AKÁR A PUSKÁS ARÉNÁBAN, AZ EBBEN AZ EGY HÓNAPBAN IGÉNYELJEN BELÉPŐT!

Az UEFA fenntart jegyeket a kijutó csapatok szurkolóinak, ezeket a selejtezősorozatok lezártát követően, decembertől, illetve áprilistól (a rájátszásban kvalifikált nemzetek szurkolóinak) értékesíti.

A szurkolók kétféle jegy közül választhatnak: Az egyéni jegyek egy adott mérkőzésre, egy adott stadionba szólnak; míg a „követem a csapatom” típusú jegyekkel – amelyen 2019 decemberétől lesznek elérhetőek – a szurkolók végigkövethetik csapatuk szereplését a tornán, függetlenül a mérkőzések helyszíneitől. Ha az adott csapat a torna egy korábbi szakaszában kiesik, a jegyek árát 100 százalékban visszatérítik a szurkolóknak.

Egy szurkoló maximum 4 jegyet vehet egy mérkőzésre, a jegyeken szerepel majd a vásárló neve, a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába.

A jegyekkel egy időben a vendéglátói csomagok széles választéka is elérhetővé válik a stadionokban, amely számos lehetőséget kínál majd az érdeklődők számára a privát boxoktól az üzleti társalgókon át egy kötetlenebb klubtagságig. További információk az euro2020.com/hospitality oldalon érhetők el.