Bárány Donát: „Az álmom vált valóra azzal, hogy a DVSC profi szerződést kínált”

A 11 éves korától a Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett tehetséges támadóval, aki már három Magyar Kupa mérkőzésen pályára lépett az első csapatban, hároméves szerződést kötött a DVSC.

0

baranydonat720-300x185 Bárány Donát: „Az álmom vált valóra azzal, hogy a DVSC profi szerződést kínált”

 – Nagy öröm és egyben megkönnyebbülés számomra, hogy profi labdarúgó lettem, ezért kezdtem el futballozni, ezért dolgoztam éveken át keményen a hétköznapokon. Az álmom vált valóra azzal, hogy a DVSC profi szerződést kínált, ez nagy motivációt jelent számomra a jövőre nézve, innentől az lesz a célom, hogy a felnőtt csapatban pályára léphessek NB-I-es mérkőzésen. Sajnos a tavaszi szezonban sérülések hátráltattak, először a belső szalagom nyúlt meg, majd ismét a térdemmel volt problémám, eldeformálódott a porc, egyelőre műtétre nem került sor. Szerencsére már tudok edzeni, igazából fizikálisan rendben vagyok, mert futómunkát minden nap végeztem, csak a labdás edzéseket kellett kihagynom. A sérülés miatt csak a pálya széléről figyelhettem a kis Loki tavaszi szereplését, nagyon rossz volt a tehetetlenség, hogy nem játszhattam. Minden meccsen ott voltam, szorítottam a csapatnak, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült feljutnunk az NB-III-ba. Nagyon bízok abban, hogy elkerülnek a sérülések, minél többször tudok kezdőként pályára lépni a következő szezonban, jó játékkal és gólokkal tudom majd meghálálni a bizalmat – mondta Bárány Donát.

A gólerős támadó a Loki nemzetközi kupamérkőzésről is ejtett néhány szót – Nehéz mérkőzésre számítok a Kukësi ellen, bár nem ismerem az albán csapatot, de a nemzetközi kupában nincsenek könnyű ellenfelek. A DVSC viszont van olyan jó csapat, hogy sikerrel vesszük az első akadályt, nem csak a hazai összecsapásból kerülünk ki győztesen, hanem a visszavágón is eredményesek leszünk. Én egyértelműen továbbjutást várok a Lokitól, szeretnék a Nagyerdei Stadionban DVSC – Torino Európa-liga mérkőzést látni. Ha tippelnem kellene, 2:1-es debreceni győzelemre számítok.