DHK U16: Szoros meccsek Nagymihályban

Mialatt az U 14-es csapatok Debrecenben harcoltak a pontokért, Nagymihályban is elkezdődött a CJHL Torna, a serdülő korosztály hat együttese számára.

0

82151181_2480740325501559_4345223932396175360_o-300x200 DHK U16: Szoros meccsek NagymihálybanFotó: DHK

A szlovákiai városban a házigazdák mellett a SDUSHOR Minsk, a HK Partizan Beograd, a Niedzwiadki MOSiR Sanok, a Kyzhynka Kyev és vendégként a tőketerebesi csapat lesz a mieink ellenfele. Az idei sorozatban résztvevő együttesek másik fele (a Kék csoport) a lengyelországi Nowy Targ-ban találkozik a jövő hét végén.

A debreceni különítmény az alábbi kerettel vágott neki a 3. fordulónak:

Kapusok: Petruska Olivér, Végh Dániel.
Hátvédek: Urbán Ákos, Biró-Dobi Benedek, Rózsa Botond, Váraljai Bence, Fehér Zalán.
Támadók: Szeferinkin Philip, Révész Levente, Fehér Ádám, Orbán Botond, Tóth Zoltán, Váraljai Ádám, Kovács Balázs, Csanády Marcell és Varga Máté
Vezetőedző: Okos Csanád

Sasok Divízió/Piros csoport
2020.02.07.
Nagymihály

HK Mládez Michalovce – Debreceni Hoki Klub 7-5  (5-3, 2-2)
Gólszerzőink: 
Szeferinkin Philip(2), Váraljai Ádám(2), és Révész Levente

Okos Csanád: „Elsősorban a védekező zónában való játékunkra próbáltunk fókuszálni, amit ha összegezni lehet eredményesen kitartott a végéig a 7 kapott gól ellenére is. Játékot Nagymihály dominálta, ügyes kontrákkal és nagyon jó helyzetkihasználással sikerült válaszolni 5 góllal. Mindhárom sorunk a képességeikhez mérten, elvégezte rajuk kiszabott feladatot.”

Debreceni Hoki Klub – Kryzhynka Kyev 2-3 bü (1-1, 1-1)
Gólszerzőink:
 Varga Máté és Biró-Dobi Benedek

Okos Csanád: „Tudtuk, hogy ismét egy nagyon jó képességű csapat ellen fogunk felállni, akikkel csak óriási szív és küzdés szükséges a részünkről, hogy egy sikeres mérkőzést tudjunk játszani. Amit elterveztünk össze is jött, rengeteget blokkoltunk, ütköztünk, és a kapunk előtti területen keményen takarítottunk. Első harmadban, nagyrészt oda vissza ment a játék. Második harmadban jobban ránk jöttek és átvették az irányítást, de a védekező zónában jó helytartással sikerült a veszélyes területen kívül tartani őket emellett Dani is nagyon jól helytállt a kapuban. Összességében örülök az önfeláldozó, kitartó játékunknak!”