A ZTE ellen megváltott jegyek érvényesek a következő hazai találkozóra

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt sajnos nézők nélkül kellett megrendezni a DVSC-Zalaegerszeg NB I-es bajnoki mérkőzést március 14-én délután a Nagyerdei Stadionban.

0

20200314_dvsc_zte_8_custom_-300x200 A ZTE ellen megváltott jegyek érvényesek a következő hazai találkozóraFotó: Derencsényi István / DVSC

A DVSC Futball Szervező Zrt. felhívja azon Loki-szurkolók figyelmét, akik a zalaiak elleni találkozóra megvásárolták jegyeiket, hogy azok a soron következő nyilvános hazai mérkőzésre is érvényesek lesznek.

Igény szerint a már megvásárolt tikettek visszaváltására is lesz lehetősége szurkolóinknak. Akik így döntenek, mindössze annyi a feladatuk, hogy írnak egy emailt a jegy@nagyerdeistadion.hu címre a vásárlás részleteiről (mely szektorba és sorba, valamint online vagy személyesen történt a belépők vásárlása), melyet követően visszakapják a belépők árát.

A járvány miatt a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékbolt határozatlan ideig zárva tart, így ez idő alatt a webshopos rendelések feldolgozása és kézbesítése is szünetel.

A bérlettel rendelkező szurkolók a későbbiekben kapnak tájékoztatást.