Vitelki Zoltán: “Éles meccsre számítok”

Szombat délután ismét bajnoki mérkőzésen láthatjuk kedvenceinket, a DVSC a Ferencváros otthonában lép pályára, pótolva az 1. fordulóból elhalasztott találkozót. A csapat vezetőedzője, Vitelki Zoltán szerint jól sikerült a rövid felkészülés, motiváltak a játékosok.

0

dsc_0096_custom_-300x200 Vitelki Zoltán: "Éles meccsre számítok"

– Nagyon várjuk már, hogy elkezdődjön a Ferencváros elleni bajnoki! A kupacsapatok kivételével mi is egy héttel korábban folytatjuk tovább szereplésünket, de nincs hiányérzetem, úgy vélem, jól sikerült a rövid felkészülésünk. Nagyon motivált játékosokat látok magam előtt, bízom benne, a Groupama Arénában olyan eredményt tudunk elérni, amely klubnak, szurkolónak, futballistának és vezetőnek is jó. A labdarúgók maximálisan átérzik, mennyire fontos minden egyes pont – fogalmazott a Loki vezetőedzője a dvsc.hu oldalon.

Vitelki Zoltán megemlített, rossz lesz úgy pályára lépni, hogy nem lehetnek szurkolók a lelátón – Ehhez nem lehet hozzászokni, hisz mint minden sport, természetesen a foci sem ugyanolyan szurkolók nélkül. De nem panaszkodunk, hozzá kell szokni, hogy ilyen körülmények között kell majd játszani. Ez a hét a finomításról szólt, igyekeztünk azokra a kiélezett szituációkra kihegyezni a feladatokat, amelyeket a Ferencváros ellen szeretnénk megvalósítani. Éles meccsre számítok, de ha azt az agresszivitást és hozzáállást mutatjuk, melyet a legutóbbi idegenbeli, zöld-fehérek elleni bajnokinkon, illetve ha még magasabb szintű koncentrációval és a hibaszázalékok csökkentésével futballozunk, alkalmasak leszünk rá, hogy pontot tudjunk szerezni akár az FTC ellen is.